Close
Investments
Capital market
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online
InternetBanking MobileBanking eStatements ElectronicApplications

M@IB Virtual

M@IB VIRTUAL- NOUL CARD VIRTUAL DE LA MOLDOVA AGROINDBANK


În contextul eforturilor sale de facilitare maximă a accesului clienţilor la serviciile şi produsele acordate, inclusiv la distanţă şi, implicit, necesităţii tot mai acute într-un instrument sigur de plăţi on-line, Moldova Agroindbank a lansat o nouă soluţie – Cardul Virtual „MasterCard Standard Virtual”. 

Acest produs este destinat achitării bunurilor şi serviciilor la magazine virtuale prin intermediul Internet-ului, precum şi în alte medii unde cardul nu necesită a fi prezentat în formă fizică şi anume – mail-order, phone-order, key-entered şi alte tranzacţii.
Prezenţa fizică a cardului bancar nu este necesară, deoarece utilizatorul va folosi doar rechizitele acestuia, inclusiv codul de autentificare al cardului (CVC2) folosit ca un element de protecţie în desfăşurarea tranzacţiilor într-un mediu CNP (card not present). De exemplu - e-commerce (Internet), MO/TO (Mail-order /phone-order).

Astfel, direct de la computerul său personal, deţinătorul Cardului virtual de la Moldova Agroindbank va putea efectua cumpărături de pe orice site al comerciantului pe care este prezentă sigla «MasterCard».

Cardul Virtual se emite pe un termen de un an. Rechizitele cardului virtual (numărul şi termenul de valabilitate) se aplică pe un suport de plastic ce are forma unui card bancar şi un design predefinit, care se transmite deţinătorului împreună cu plicul sigilat cu codul CVC2 (codul de autentificare al cardului). Cardul nu este dotat cu banda magnetică sau cip, nu are PIN-cod şi nu dispune de banda pentru semnătura deţinătorului pe verso.

Cardul Virtual de la Moldova Agroindbank vine să asigure confortul maxim şi un grad sporit de protecţie în efectuarea cumpărăturilor on-line. Noul produs confirmă odată în plus angajamentul ferm al BC „Moldova Agroindbank” SA de a răspunde celor mai exigente aşteptări ale clienţilor. Banca le dă forţă pentru a se dezvolta, explorînd posibilităţile mari oferite de tehnologiile avansate.

Împreună putem realiza mai mult, deoarece Puterea stă în noi!

REGULI DE UTILIZARE A CARDURILOR VIRTUALE DE CĂTRE PERSOANELE FIZICE

TARIFE CARD VIRTUAL M@IB