Close
Investments
Capital market
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online
InternetBanking MobileBanking eStatements
ElectronicApplications

Real estate Avanti loan

Puterea unei familii vine din dragoste, iar pentru a fi cu adevărat fericită ea are nevoie de confort, linişte şi siguranţă, deci - de propria casă. Căminul unei familii este o ancoră – simbol al stabilităţii, fidelităţii şi speranţei. Pentru a transpune în viaţă această speranţă, familiile tinere au nevoie de sprijin, care le este oferit de Moldova Agroindbank. 

Conştientizând necesităţile şi dificultăţile cu care se confruntă tinerii, mai ales familiile tinere la început de cale, în premieră pentru piaţa bancară din Moldova, MAIB a lansat un proiect social destinat persoanelor tinere care au nevoie de locuinţă. Banca le oferă această posibilitate prin intermediul unui produs special - „Creditul Imobiliar AVANTI”, care este acordat în scopul procurării, construcţiei, extinderii locuinţei, sau  refinanţării creditului imobiliar, acordat de altă instituţie bancară sau financiară nebancară, în condiţii mai avantajoase faţă de celelalte credite imobiliare. Prin privilegiile şi condiţiile speciale oferite tinerilor la creditare, MAIB îi încurajează să beneficieze de posibilitatea reală de a-şi realiza speranţa pentru propria locuinţă şi le susţine avântul către o viaţă împlinită, alături de cei dragi.

Creditul AVANTI se acordă persoanelor cu vârsta cuprinsă între 21 şi 35 de ani, indiferent de faptul dacă acestea activează pe teritoriul Republicii Moldova sau peste hotare, precum şi beneficiarilor de remitenţe.

Valoarea creditului constituie până la 100% din valoarea proiectului creditat. 

Creditele Imobiliare AVANTI se acordă pe un termen de până la 30 de ani. Banca a stabilit pentru aceste credite o rată specială a dobânzii în mărime de 9% anual.


 
Cerere de Credit   Calculator de credite   Certificat de salariu
 

Creditele pot fi contractate la oricare dintre filialele Moldova Agroindbank în toată ţara. Tot aici tinerii pot obţine informaţia necesară privind modul de perfectare a Creditului Imobiliar AVANTI, precum şi condiţiile de acceptare în calitate de participant al proiectului social.

Pentru mai multe informaţii, ei sunt invitaţi să contacteze şi Call Center 022-268-999 .

Creditele Imobiliare AVANTI – suportul Moldova Agroindbank pentru tineri în crearea unui viitor prosper şi sigur.