Close
Investments
Capital market
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online
InternetBanking MobileBanking eStatements
ElectronicApplications

Real estate Avanti loan

Puterea unei familii vine din dragoste, iar pentru a fi cu adevărat fericită ea are nevoie de confort, linişte şi siguranţă, deci - de propria casă. Căminul unei familii este o ancoră – simbol al stabilităţii, fidelităţii şi speranţei. Pentru a transpune în viaţă această speranţă, familiile tinere au nevoie de sprijin, care le este oferit de Moldova Agroindbank.

Conştientizînd necesităţile şi dificultăţile cu care se confruntă tinerii, mai ales familiile tinere la început de cale, în premieră pentru piaţa bancară din Moldova MAIB a lansat un proiect social destinat persoanelor tinere care au nevoie de prima locuinţă. Banca le oferă această posibilitate prin intermediul unui produs special - „Creditul Imobiliar AVANTI”, care este acordat în scopul procurării, construcţiei sau extinderii locuinţei, în condiţii mai avantajoase faţă de celelalte credite mobiliare. Prin privilegiile şi condiţiile speciale oferite tiinerilor la creditare, MAIB îi încurajează să beneficieze de posibilitatea reală de a-şi realiza speranţa pentru propria locuinţă şi le susţine avîntul către o viaţă împlinită, alături de cei dragi.

Creditul AVANTI se acordă persoanelor cu vîrsta cuprinsă între 21 şi 35 de ani, indiferent de faptul dacă acestea activează pe teritoriul Republicii Moldova sau peste hotare, precum şi beneficiarilor de remitenţe.

Valoarea creditului constituie pînă la 800 mii de lei. Suma creditului poate fi maximum de 80% din costul bunului finanţat sau pînă la 100% în cazul asigurării creditului cu ipoteca bunului procurat şi/sau a unui imobil gajat de o persoană terţă în favoarea beneficiarului.

Creditele Imobiliare AVANTI se acordă pe un termen de pînă la 30 de ani. Banca a stabilit pentru aceste credite o rată specială a dobînzii pentru primii 5 ani de utilizare a creditului în mărime de 10% anual, Peste 5 ani de utilizare a creditului se va aplica rata dobinzii stabilita pentru credite imobiliare în coindiţii generale.

 

Cerere de credit   Calculator credite


Creditele pot fi contractate la orice filială Moldova Agroindbank în toată ţara. Tot aici tinerii pot obţine informaţia necesară privind modul de perfectare a Creditului Imobiliar AVANTI, precum şi condiţiile de acceptare în calitate de participant al proiectului social.

Pentru mai multe informaţii, ei sînt invitaţi să contacteze şi Serviciul Call Center 022-268-999 .

Creditele Imobiliare AVANTI – suportul Moldova Agroindbank pentru tineri în crearea unui viitor prosper şi sigur.