Close
News
News
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
Home Deposits Înapoi
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C

Deposits

Suport pentru diasporă de la Moldova Agroindbnk – Depozitul de Economii pentru lucrătorii migranţi

Depozitele bancare reprezintă cea mai avantajoasă, rezonabilă şi confortabilă soluţie de a economisi şi înmulţi banii, oferindu-le totodată protecţie fizică şi antiinflaţionistă. Conştinentizînd cît de importantă este asigurarea protecţiei şi creşterii economiilor făcute de către compatrioţii noştri din munca în străinătate, BC „Moldova Agroindbank” SA a lansat pentru această categorie de clienţi un produs de economisire special – „Depozitul de Economii pentru lucrătorii migranţi”.

Produsul conţine un şir întreg de avantaje, care vin să consolideze încrederea clientului în corectitudinea opţiunii pentru Moldova Agroindbank: 

 • Siguranţa păstrării banilor în una din cele mai stabile instituţii financiar-bancare din Moldova.

  Indicatorii financiari de eficienţă înaltă, cele mai mari cote pe piaţă la majoritatea indicilor de referinţă, evoluţia pozitivă, existenţa unui management profesionist şi a reputaţiei ireproşabile, - toate aceştia sînt indicatorii de bază a unei bănci stabile şi sigure, care reprezintă garanţia responsabilităţii pentru banii atraşi şi siguranţa lor. Aceste criterii, întrunite de Moldova Agroindbank, vin să consolideze încrederea depunătorului în justeţea opţiunii pentru MAIB, bancă care deserveşte aproape o cincime din toate depozitele populaţiei în lei, în dolari SUA şi în Euro, din ţară.

 •  Oferta specială, adaptată la necesităţile individuale ale lucrătorilor migranţi.

  În contul de depozit pot fi efectuate oricînd depuneri suplimentare prin virament, inclusiv de peste hotare, iar dobînda se calculează din data depunerii. Totodată deponentul are posibilitatea de a primi dobînda într-un cont curent sau în contul de card. De pe contul curent se pot efectua un şir întreg de operaţiuni bancare în favoarea membrilor familiei aflaţi în ţară, şi anume: achitarea serviciilor comunale ale prestatorilor din Moldova; alimentarea contului de card al membrilor familiei sau al persoanei terţe; achitarea ratelor dobînzii la credite ş.a.

 • Accesibilitatea şi simplitatea deschiderii unui cont de depozit la MAIB: prezenţa fizică la bancă a solicitantului nu este obligatorie.

  Anume pentru concetăţenii noştri aflaţi peste hotare, Moldova Agroindbank oferă posibilitatea deschiderii unui cont de depozit în baza unei procuri. Titularul contului are posibilitatea de a transfera banii pentru economisire direct pe contul său de depozit prin virament chiar din ţara de şedere. Pentru deschiderea, administrarea sau închiderea contului nu se percepe niciun comision. Suma iniţială la deschiderea contului este de 5 USD/Euro. Iar suplimentările contului de depozit nu sînt limitate. Prin intermediul Internet Banking m@ib, deponentul poate oricînd obţine informaţii privind starea conturilor curente şi/sau de depozit, acest serviciu fiind gratuit.

 •  Posibilitatea retragerii banilor de pe contul de depozit deja după 6 luni de la deschidere,

  pînă la soldul minim care constituie 500 Euro/USD. Astfel, venind în Moldova, lucrătorul migrant îşi va putea realiza planurile legate, de exemplu, de achitarea studiilor pentru copii, de îmbunătăţirea condiţiilor de trai, de tratament, etc.

 • Dobînda avantajoasă: ratele de dobîndă la depozitele în valută străină la Moldova Agroindbank sînt competitive, inclusiv cu cele ale băncilor din străinătate,

  iar procedura de deschidere a contului la MAIB, spre deosebire de băncile străine, este foarte simplă şi absolut gratuită. În plus, banca acordă întreaga asistenţă necesară pentru perfectarea şi monitorizarea depozitelor.

Fiecare familie din Republica Moldova are o rudă, fie mai apropiată, fie mai îdepărtată, care este plecată la muncă peste hotarele ţării. Acest proces ne vizează pe fiecare dintre noi. Şi pentru că împărtăşeşte doleanţele concetăţenilor noştri aflaţi peste hotare, Moldova Agroindbank a depus eforturi ca să-i ajute să pună banii să lucreze în beneficiul lor şi a familiilor lor. Moldova Agroindbank îi ajută, pentru că doar împreună sîntem puternici.
 

Depozitul de Economii
pentru lucrătorii migranţi
MAIB - banca moldovenilor de pretutindeni
Termenul 365 zile
Valuta EUR/USD
Rata dobînzii Flotantă, cu achitarea lunară
Soldul minim 500 EUR/USD
 
Depuneri suplimentare Se admit
Retrageri Parţial, după 180 zile
Perfectarea automată Se efectueazăPentru mai multă informaţie despre „Depozitul de Economii pentru lucrătorii migranţi” clienţii sînt rugaţi să apeleze la filialele băncii, la serviciul InfoTel +373 268 999