Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C
MAIB: Start Open Cupa Presei la futsal! 07.10.2014

MAIB: Start Open Cupa Presei la futsal!


MAIB: Start „cu dreptul” la Open Cupa Presei la futsal!În week-endul ce a trecut a fost dat startul Turneului Open Cupa Presei 2014 la futsal. În prima fază a întrecerii au ieşit 10 echipe din diverse instituţii mass-media şi companii private.

Tradiţionalul favorit al turneului - Echipa BC “Moldova Agroindbank” SA a susţinut o victorie uluitoare cu 3:7 asupra jurnaliştilor de la “Media Sport”. Cu un număr maxim de puncte, MAIB domină în Grupul “A”, calificîndu-se ferm în sferturi.

Următoarea etapă a turneului se va desfăşura pe 19 octombrie, iar finala va avea loc pe 16 noiembrie anul curent.

Aducem felicitări echipei MAIB la futsal pentru un start impunător şi invităm suporterii să-i suţină în meciurile ce vor urma. Turneul se desfăşoară în incinta complexului sportiv al Universităţii de Stat de Educaţie Fizică şi Sport.

Detalii şi calendarul turneului găsiţi pe: http://apsm.md/ru/otkrytyy-kubok-pressy-po-futzalu-sensacii-na-starte


Turneul anual Open Cupa Presei la futsal se desfăşoară sub egida Asociaţiei Presei Sportive din Republica Moldova şi Federaţiei de Fotbal din Moldova, cu sprijinul financiar al BC „Moldova Agroindbank” SA.

Echipa MAIB la futsal: Iurie Gîrlă, Igor Nartea, Sergiu Puiu, Artur Căldare, Iurie Mihalaş, Ştefan Profir, Alexandru Sîrghi, Gheorghe Muntean, Cristian Căldare, Oleg Gojan.