Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C
Echipa MAIB vine in ajutor 24.12.2014

Echipa MAIB vine in ajutor

Angajaţii MAIB au adunat bani pentru oamenii în etate singuraticiEchipa BC "Moldova Agroindbank" SA a făcut o donaţie bănească pentru oamenii în etate de la Centrul de plasament pentru vîrstnici din or. Străşeni. În aşa mod angajaţii MAIB au răspuns apelului Camerei Americane de Comerţ AmCham Moldova de a colecta bunuri şi fonduri pentru cei 370 de bătrîni singuratici de la azil.

Eugeniu Josan, membru al Comitetului de Conducere, şef al Departamentului Resurse Umane şi Organizare, MAIB: "Ştiam că colegii noştri sînt nu doar profesionişti, ci şi oameni de omenie. Totuşi, am rămas profund mişcat de reacţia echipei, văzînd mai bine o altă latură a ei - cea din afara ghişeului sau al oficiului, cea din lăuntrul sufletelor lor mare".

Pentru a aduna banii, BC "Moldova Agroindbank" SA a creat un cont tranzitoriu, pe care angajaţii băncii au făcut transferuri, utilizînd sistemul de deservire la distanţă Internet Banking M@IB. După încheierea acţiunii de colectare toate mijloacele automat au fost transferate pe contul centrului de zi de la Străşeni.

În cele cîteva zile cît a durat acţiunea aunţată de AmCham, echipa MAIB a acumulat suma de 9006 lei. Nu este prima donaţie făcută de bancă persoanelor în etate de la acest centru. MAIB le oferă suport de mai mulţi ani, inclusiv produse alimentare, bani, cadouri.