Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C
Cadouri de la MAIB 29.12.2014

Cadouri de la MAIB


Elevii de la Şcoala-Internat din Ciadîr-Lunga şi-au găsit noi prieteni


Elevii Şcolii-Internat (Gimnaziu) pentru copii orfani şi cei rămaşi fără îngrijirea părinţilor şi-au făcut noi prieteni în persoana Fundaţiei "Clipa Siderală" şi BC "Moldova Agroindbank" SA. Acum cîteva zile, "desantul" entuziaştilor din cadrul fundaţiei, însoţiţi de doi voluntari americani, au "aterizat" în oraşul Ciadîr-Lunga din Găgăuzia. Aceştia au adus cu sine cadouri procurate din banii oferiţi de MAIB: dulciuri, prăjituri, îngheţată, sucuri, vestimentaţie, inclusiv hăinuţe ale unui brand european cu renume.

Olga Guboglo, directorul Şcolii, a mulţumit Moldova Agroindbank şi, în special, Filiala acesteia din oraşul Ciadîr-Lunga, pentru asistenţa financiară, pentru grija şi atenţia acordată copiilor de la Internat. "Aproape jumătate din elevii noştri nu au deloc rude, fiind nevoiţi chiar şi vacanţa să-şi petreacă în incinta şcolii. Pentru aceşti micuţi, spectacolul, cadourile şi dulciurile au devenit o sărbătoare veritabilă pe care, sînt sigură, o vor păstra în memorie ca pe o poveste frumoasă din copilărie".

În total, 150 de elevi locuiesc şi învaţă la Şcoala-Internat (Gimnaziu) pentru copii orfani şi cei rămaşi fără îngrijirea părinţilor. Voluntarii au adus pentru fiecare dintre ei cadouri de revelion şi îmbrăcăminte, iar copiii care au rămas în şcoală pe perioada vacanţei au avut parte şi de un concert festiv, cu dansuri, cîntece şi veselie.


Conducerea Moldova Agroindbank aduce mulţumiri Fundaţiei de Caritate "Clipa Siderală" pentru colaborare în organizarea sărbătorii pentru copiii de la Internatul din Ciadîr-Lunga, precum şi în alte numeroase proiecte caritabile pentru copii. ănătate şi la mulţi ani!", a spus Oleg Paingu.