Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C
​Tineri din 4 ţări fac schimb de experienţă la „MAIB Studio Avanti” 10.09.2018

​Tineri din 4 ţări fac schimb de experienţă la „MAIB Studio Avanti”

MAIB Studio Avanti a fost onorată să primească oaspeţii şi reprezentanţii Institutului de Instruire în Dezvoltare "MilleniuM" pentru a face schimb de experienţă cu liderul sistemului bancar şi pentru a prelua bunele practici şi de a examina posibilităţile de cooperare în domeniul educaţiei financiare a tinerilor.

La eveniment au participat 22  reprezentanţi din 4 ţări: Moldova, Ucraina, Letonia şi Estonia, care au apreciat înalt activitatea Centrului MAIB Studio Avanti şi aportul BC „Moldova-Agroindbank” S.A. la dezvoltarea educaţiei antreprenoriale a tinerii generaţii.

Dacă doreşti să afli şi tu mai multe despre educaţia antreprenorială, te invităm să urmăreşti agenda activităţilor noastre aici şi să te înscrii la unul din cursurile care te interesează. Te aşteptăm la noi.

Notă:
Vizita la „MAIB Studio Avanti” se încadrează în cadrul programului organizat de către Institutul de Instruire în Dezvoltare "MilleniuM", cu suportul Erasmus+, care în perioada septembrie-noiembrie 2018, în fiecare ţară participantă se vor organiza activităţi de instruire în domeniul antreprenoriatului pentru tinerii care intenţionează să se lanseze într-o activitate antreprenorială.

Institutul de Instruire în Dezvoltare "MilleniuM" în perioada 25 august 2018 - 2 septembrie 2018 a desfăşurat un Curs de Instruire "Entrepreneurial EAST for youth workers" în domeniul organizării activităţilor de educaţie antreprenorială pentru tinerii din Moldova, Ucraina, Letonia si Estonia.