Close
News
News
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
Home Individuals Înapoi
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C
Individuals

Individuals

DEPOZITE

Gama variată a depozitelor noastre la termen vă oferă posibilitatea ca, în funcţie de suma de care dispuneţi şi durata pentru care optaţi, să alegeţi tipul de depozit care corespunde cel mai bine cerinţelor Dvs. Toate depozitele la termen sunt purtătoare de dobînzi avantajoase, rata cărora diferă în funcţie de durată.


CREDITE

Creditul pentru finanţarea cheltuielilor personale este destinat finanţării cheltuielilor personale pe termen scurt şi mediu, ce pot fi confirmate documentar: procurarea bunurilor de larg consum, repararea bunurilor imobile, procurarea bileltelor de odihnă etc.


CONTURI CURENTE

BC “Moldova Agoindbank” SA deschide conturi bancare persoanelor juridice şi fizice, cu respectarea legislaţiei în vigoare şi prevederilor Regulamentului privind deschiderea şi închiderea conturilor la băncile din Republica Moldova. Acest produs bancar va permite să vă administraţi banii mai uşor şi mai eficient, avînd posibilitatea să efectuaţi plăţi, încasări şi transferuri bancare iar banii Dvs. să fie mereu în siguranţă. 


CARDURI BANCARE

Cardul tău este mijlocul practic care te ajută să-ti efectuezi cheltuielile zilnice: retragere de numerar de la orice ATM sau plată cumpărăturilor la comercianţi. Iţi rămîne să-l alegi pe cel care iţi corespunde cel mai bine sau să combini avantajele mai multor carduri pentru a obţine maximum de satisfacţii. 


INTERNET-BANKING

Prin serviciul de Internet-Banking m@ib pe care ţi-l oferim, poţi realiza operaţiuni bancare fără a mai pierde timpul necesar deplasării la bancă. Simplu şi practic Internet-Banking iţi asigură o legătură permanentă cu banca. Soluţia pe care Moldova Agroindbank ţi-o propune este complet mobilă, accesul fiind posibil de pe orice calculator cu acces la Internet.


REMITERI DE BANI

Moldova Agroindbank stă la dispoziţia Dvs pentru a vă ajuta să primiţi sau să transferaţi în siguranţă mijloace băneşti, în USD sau Euro.