Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C

MasterCard Contactless

Cumpărături intr-o atingere cu MasterCard Contactless de la Moldova Agroindbank! 

Ce este MasterCard Contactless

Moldova Agroinabank oferă clienţilor săi servicii noi, tehnologizate, precum cardul MasterCard Contactless, care este o tehnologie de plată contactless, ceea ce permite achitări rapide. Pentru procesarea plăţii trebuie doar să apropii cardul de un terminal MasterCard Contactless - şi într-o clipă cumpărăturile sunt achitate. În cazul în care suma este mai mică de 500 lei, plata se face fără a introduce codul PIN sau a pune semnătura pe cec. Cu MasterCard Contactless - cumpărăturile se fac rapid şi uşor! 

Cum se utilizează MasterCard Contactless ?

  1. Anunţaţi casierul că intenţionaţi să achitaţi cu cardul MasterCard Contactless de la Moldova Agroindbank

  2. În cazul în care terminalul este disponibil să primească plata, pur şi simplu apropiaţi cardul MasterCard Contactless, la o distanţă de 1-2 cm de ecranul terminalului.

  3. În cazul în care valoarea tranzacţiei este mai mică de 500 lei, plata este procesată şi finalizată.

  4. În cazul în care valoarea tranzacţiei este mai mare de 500 lei, întroduceţi codul PIN pentru a confirma plata.

  5. Semnalizarea sonoră şi luminoasă a terminalului anunţă că plata a fost efectuată.

  6. Semnarea cecului nu este necesară.
Unde putem achita cu MasterCard Contactless de la Moldova Agroindbank 

Cardul MasterCard Contactless de la Moldova Agroindbank poate fi utilizat în 60 de ţări fără a întîmpina eventuale dificultăţi lingvistice şi neînţelegeri. În mai mult de 160 de milioane de puncte de vânzare în întreaga lume, puteţi apropia pur şi simplu cardul de terminal şi să plătiţi pentru cumpărăturile făcute extrem de rapid. În Moldova numărul punctelor comerciale unde puteţi achita cu cardul MasterCard Contactless de la Moldova Agroindbank este în continuă creştere. 

Beneficiile oferite de MasterCard Contactless de la Moldova Agroindbank

Simplu


Cu cardurile MasterCard Contactless de la Moldova Agroindbank achitarea la casă se efectuează dintr-o singură atingere. Este extrem de uşor: asiguraţi-vă că suma pe ecranul terminalului corespunde sumei achiziţiei, apoi apropiaţi cardul de ecranul terminalului.
 
Rapid 

Cu cardurile MasterCard Contactless de la Moldova Agroindbank cumpărăturile se fac mult mai rapid! Cu noua tehnologie plata este procesată imediat. În cazul în care suma spre achitare este mai mică de 500 MDL, nu aveţi nevoie să pierdeţi timp introducînd PIN-codul sau semnînd cecul. În plus, nu trebuie să număraţi banii şi să aşteptaţi restul.
 
Sigur


Cardul MasterCard Contactless de la Moldova Agroindbank nu trebuie transmis casierului pentru a efectua plata. Este întotdeauna în mâinile tale şi sporeşte securitatea contului tău. Fiecare tranzacţie are un cod unic, dinamic, care face imposibilă orice utilizare sau modificare a informaţiilor despre plata făcută. Banii nu pot fi casaţi de pe card de două ori pentru o achiziţie: după ce plata s-a efectuat, terminalul emite un semnal sonor şi se stinge.

Lista punctlelor comerciale unde puteţi utiliza MasterCard Contactless de la Moldova Agroindbank: .

Descarca Lista