Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C
Alţi 50 de beneficiari de plăţi sociale au câştigat câte un premiu de la MAIB 11.02.2020

Alţi 50 de beneficiari de plăţi sociale au câştigat câte un premiu de la MAIB

Am ajuns la cea de a IV-a extragere a Campaniei „Câştigă o pensie/indemnizaţie de la MAIB”, în rezultatul căreia banca a desemnat alţi 50 beneficiari de plăţi sociale, care au câştigat câte 1.200 de lei. În total, în cadrul Campaniei, 200 de persoane, deţinători ai cardului social VISA de la MAIB s-au învrednicit de premii.

Norocoşii câştigători, pensionari, mame aflate în concediul pentru îngrijirea copiilor, dar şi alţi beneficiari de plăţi sociale şi-au exprimat recunoştinţa pentru câştigurile oferite de bancă. Aceştia au menţionat că pe lângă serviciile de calitate prestate de MAIB, ei au rămas plăcut surprinşi de premiul bănesc.

Moldova Agroindbank felicită premianţii şi încurajează toţi beneficiarii de plăţi sociale, clienţi ai băncii, să efectueze în continuare tranzacţii cu cardul bancar. Cardul pentru pensii şi alte indemnizaţii sociale de la MAIB oferă o mulţime de avantaje, printre care oportunitatea de a primi dobândă la soldul păstrat în cont sau de a obţine un credit/un card de credit.

Reamintim că  promoţia s-a desfăşurat în perioada 11 noiembrie 2019 – 31 ianuarie 2020, iar pentru a participa la campanie clienţii posesori ai cardurilor de plăţi sociale trebuiau să efectueze cel puţin două tranzacţii  cu cardul VISA de la MAIB.

Achitaţi în continuare cu cardurile emise de Moldova Agroindbank şi bucuraţi-vă de noi campanii  promoţionale!

Lista câştigătorilor Campaniei promoţionale „Câştigaţi o pensie/indemnizaţie de la MAIB!” – IV-a etapă.