Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C
MAIB prelungeşte repetat termenul de valabilitate a tuturor tipurilor de carduri până la 31 iulie 2020 19.06.2020

MAIB prelungeşte repetat termenul de valabilitate a tuturor tipurilor de carduri până la 31 iulie 2020

Moldova Agroindbank informează deţinătorii săi de carduri despre prelungirea GRATUITĂ a termenului de valabilitate până la 31.07.2020 pentru toate cardurile bancare emise de MAIB, care au expirat sau expiră în intervalul de timp februarie – iulie 2020.

În acest fel, deţinătorii tuturor cardurilor VISA, MASTERCARD şi AMEX emise de MAIB - de debit şi credit, carduri business, carduri virtuale - vor putea continua utilizarea cardurilor existente.
Puteţi utiliza în continuare cardul bancar pentru orice tip de tranzacţii: retragere sau alimentare numerar la bancomate, cumpărături în mediul virtual sau la POS terminale prin metoda contactless, achitări prin intermediul platformei Internet Banking şi aplicaţiei mobile MAIBank. Cardurile vor fi în continuare valabile pentru transferurile băneşti P2P şi T2C.

Pentru a vă bucura şi după 01.08.2020 de funcţionalităţile cardurilor emise de Moldova Agroindbank, este necesar să depuneţi o cerere de emitere a unui nou card până la finele lunii iulie pentru cardurile ce au expirat, inclusiv cele prelungite automat până la 31.07.2020.

Pentru siguranţa Dvs. atenţionăm despre importanţa efectuării tranzacţiilor de plată prin intermediul terminalelor POS, exclusiv în regim contactless (doar prin apropierea cardului de terminal).

Aveţi grijă, pentru că sănătatea este prioritară. Folosiţi serviciile digitale ale MAIB.
Dacă apar întrebări suplimentare ne găsiţi la numărul scurt 1313.

Pentru a avea banca în telefonul mobil, descărcaţi gratuit aplicaţia MAIBank, direct pe smartphone, din magazinul de aplicaţii.