Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C
Nou în MAIBank: O gamă mai largă de depozite în lei sau valută străină 28.04.2021

Nou în MAIBank: O gamă mai largă de depozite în lei sau valută străină

Pentru că nu ne oprim niciodată de a face lucruri frumoase şi utile de care poţi beneficia la distanţă, am introdus încă un depozit cu o dobândă atractivă în aplicaţia mobilă MAIBank – CAPITAL+.
 


Acum ai mai multe opţiuni pentru a deschide un cont de economii la distanţă, deoarece poţi alege unul din cele două depozite disponibile în MAIBank – Multiopţional mobile sau CAPITAL+.
 
În funcţie de valuta în care vrei să economiseşti (MDL/ EUR/ USD), de perioada de plasare (740 de zile sau 1095 de zile), cu sau fără capitalizare, pentru sumele în lei din depozitul CAPITAL+ beneficiezi de o dobândă de la 4,5% până la 5% pe, pentru sumele în euro - de la 0,5% până la 1%, iar pentru cele în dolari – de la 0,75% până la 1% anual.
 
Dobânda se va achita lunar, începând cu data de 4 a lunii la contul curent/de card sau se va capitaliza. Contul de depozit poate fi oricând suplinit, însă retrageri nu se admit.
 
Dacă ai economisit bani pe care vrei să-i păstrezi pentru situaţii de urgenţă sau vrei să-i foloseşti mai târziu pentru o achiziţie importantă, depune-i la MAIB. Economiile puse deoparte, pe depozitul CAPITAL+ îţi vor aduce atât sentimentul de siguranţă, cât şi un venit pasiv sub formă de dobândă pe care ţi-l va achita banca. Pentru mai multe detalii despre condiţiile de deschidere a depozitului CAPITAL+, accesează link.
 
Vizionează acest tutorial şi convinge-te cât de uşor este să deschizi un cont de depozit. Click aici.
 
Crezi că putem fi MAIBuni? Scrie-ne pe adresa de e-mail experienta.ta@maib.md despre experienţa ta.

MAIBank, banca ta oriunde te-ai afla.