Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C
Prima bicicletă din cadrul promoţiei organizată de Western Union şi-a găsit destinatarul 04.03.2020

Prima bicicletă din cadrul promoţiei organizată de Western Union şi-a găsit destinatarul

Prima bicicletă din cadrul promoţiei organizată de Western Union în parteneriat cu Moldova Agroindbank a ajuns la Cantemir. Gheorghe Barcaru s-a învrednicit de o bicicletă, după ce a primit un transfer din Italia şi a fost înscris automat în promoţie.
 
Gheorghe Barcaru a rămas plăcut surprins de cadoul care i-a fost adus acasă, susţinând că niciodată nu ştii de unde poate sări norocul.
 
„Când m-au sunat să mă anunţe, nu credeam că eu am câştigat. Acum cred, pentru că am şi bicicleta acasă. Niciodată nu am mai câştigat nimic. Îndemn şi alţi oameni să utilizeze serviciile Moldova Agroindbank şi să câştige”, spune Gheorghe Barcaru. 
 
Promoţia organizată de Western Union în parteneriat cu Moldova Agroindbank continuă până la 15 mai, timp în care persoanele care trimit şi primesc bani prin Sistemul de remitere de bani pot câştiga unul din cele 30 de premii mari. În cadrul promoţiei sunt organizate 5 trageri la sorţi, câte 6 câştigători pentru fiecare extragere.
 
Pentru a se înregistra în campanie, clienţii Moldova Agroindbank trebuie să îndeplinească câteva cerinţe:
  • să expedieze codul unic de pe cuponul primit de la operator prin SMS la numărul +373 78800005, sau
  • să completeze formularul dedicat campaniei, disponibil în aplicaţia de pe pagina de Facebook www.facebook.com/MoneyTransferMoldova, sau să acceseze în browser adresa www.moneytransfer.md.
Sunt puse în joc 5 Mini Bike-uri electrice şi 25 de biciclete. Pentru mai multe informaţii accesaţi Regulamentul oficial al promoţiei „Câştigă un Mini Bike electric” sau apelaţi Contact Center la 1313.
 
* Păstrează formularul de primire sau trimitere a banilor pe durata Campaniei.