Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C

Overdraft for legal entities

BC ,,Moldova Agroindbank'' S.A. crediteaza întreprinderile de comert cu ridicata si cu amanuntul şi întreprinderile care presteaza servicii, precum si altor intreprinderi, în activitatea cărora apar disconcordante în timp pe termen scurt a fluxurilor băneşti de ieşire şi intrare.

Scopul creditului “Overdraft” este finantarea obligatiunilor pe termen scurt a clientului in cazurile, cind cheltuielile depasesc temporar veniturile pe contul lui curent.

Termenul creditului - 12 luni, cu posibilitate de reutilizare si prelungire corespunzatoare a scadentei.

Asigurarea principala - gajul universalităţii de bunuri mobile-creanţe băneşti. O asigurare suplimentara o poate reprezenta gajul bunurilor imobile şi mobile, garantiile si fidesiunile persoanelor terte.

Cerinte fata de Beneficiar: Beneficiarul trebuie sa corespunda definitiei de “client al bancii” si sa obtina incasari banesti stabile pe conturi, in volumul necesar pentru deservirea datoriei si desfasurarea activitatii sale curente.

Avantajele de care veti beneficia:

- Posibilitatea accesului rapid, pe masura necesitatii, la resurse banesti pentru achitarea obligatiunilor;

- Economie de timp si mijloace la utilizarea overdraftului;

- Dirijarea eficienta a mijloacelor permite Imprumutatului sa micsoreze cheltuielile pentru creditul “overdraft”, comparativ cu alte tipuri de credit;

- Achitarea dobinzilor se efectueaza la soldul efectiv pe contul de credit “overdraft”, ceea ce face, in cazul achitarii zilnice, overdraftul unul din cele mai ieftine tipuri de credite.
 

Completează cererea pentru a primi oferta


Sunt de acord cu utilizarea datelor personale pentru examinarea cererii de credit
Vom reveni cu un apel telefonic pentru a discuta oportunităţile de finanţare