Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C
MAIB a redus dobînzile la Creditele Agro 04.03.2014

MAIB a redus dobînzile la Creditele Agro


Cu noi, ideile tale dau roade: Moldova Agroindbank a redus dobînzile la Creditele Agro


Noul sezon agricol începe cu veşti bune aduse de Moldova Agroindbank.

Pentru a sprijini agricultorii în eforturile lor de lansare şi desfăşurare a lucrărilor de primăvară, MAIB a redus ratele la dobîndă pentru toate Creditele Agro oferite persoanelor fizice şi juridice.

În acest sens banca a lansat o ofertă promoţională specială întitulată „Credite Agro – Cu noi, ideile tale dau roade”, care este valabilă de la 3 martie pînă la 30 aprilie 2014.

Credite pentru seminţe, irigaţie, echipamente, îngrăşăminte şi orice lucrări agricole - toate pot fi accesate acum la MAIB cu reduceri de dobîndă pînă la 3,25 puncte procentuale.

Mai mult, în perioada campaniei producătorii agricoli cu istorie creditară pozitivă pot beneficia de credite asigurate doar cu gajul roadei viitoare. Pentru aceşti clienţi banca extinde atît suma creditului - pînă la 150 mii lei, cît şi perioada de creditare - pînă la 18 luni.

Creditele se oferă cu perioada de graţie pînă la 8 luni - pentru creditul accesat şi pînă la 6 luni - pentru dobîndă.

Perioada de creditare constituie pînă la 3 ani pentru finanţarea capitalului circulant şi cheltuieli de consum, iar pentru investiţii - pînă la 5 ani.

Oleg PAINGU, Vicepreşedinte al Comitetului de Conducere al BC „
Moldova Agroindbank” SA: „Cunoaştem cît de actuală este problema obţinerii unui credit pentru agricultori la început de noul sezon agricol. Am venit pregătiţi pentru acest sezon, operînd modificări în programele noastre de creditare, pentru a facilita campania agricolă de primăvară. Numeroşii noştri clienţi s-au obişnuit cu aceste înlesniri aplicate anual de MAIB. Graţie promoţiei actuale şi clienţii noi au obţinut această posibilitate”.

MAIB are un portofoliu impunător de credite agricole: „Multiopţional-Agro”; „Universal Agro Plus”; Credite pentru completarea capitalului circulant, acordate producătorilor agricoli – întreprinderi mici şi întreprinderi micro; „Invest Agro”; Credite pentru procurarea şi consolidarea terenurilor agricole.

Numeroşii clienţi MAIB apreciază condiţiile avantajoase, varietatea ofertelor, abordarea individualizată, fapt care determină poziţia constantă de lider al MAIB, inclusiv după volumul de credite acordate.

Detalii despre Creditele Agro - pe www.maib.md sau la InfoTel: 022 85 65 65.


     Moldova Agroindbank. Puterea stă în noi!