Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C
Campania „Visa îţi prelungeşte vacanţa!” 21.07.2014

Campania „Visa îţi prelungeşte vacanţa!”


        BANI, iPAD-URI ŞI O CĂLĂTORIE EXOTICĂ -
                   PREMII PUSE LA BĂTAIE
        ÎN CADRUL CAMPANIEI MAIB ŞI VISAMulte premii băneşti, iPad-uri şi o călătorie exotică pentru două persoane - sînt premiile puse la bătaie în cadrul campaniei „Visa îţi prelungeşte vacanţa!”, lansate de Moldova Agroindbank şi compania Visa.

Promoţia se va defăşura între 21 iulie şi 19 octombrie 2014, avînd drept scop promovarea achitărilor fără numerar prin intermediul cardurilor Visa şi consolidarea statutului de lider al BC „Moldova Agroindbank” SA pe piaţa bancară din ţară, inclusiv pe segmentul cardurilor bancare, prin fidelizarea actualilor şi viitori clienţi.

La promoţie poate participa orice persoană care a atins vîrsta de 18 ani şi care deţine un card bancar Visa emis de MAIB*.

Cardul poate fi perfectat la orice filială a băncii (vezi reţeaua de filiale) iar formularul pentru emiterea unui card poate fi descărcat chiar de aici.

Pentru a participa la promoţie, deţinătorii de card Visa de la MAIB trebuie să-l utilizeze la achitarea cumpărăturilor prin intermediul POS-terminalelor (lisa locaţiilor o găsiţi aici) sau pentru achitările on-line în ţară şi peste hotare.

Fiecare tranzacţie în sumă minimă de 50 lei efectuată în perioada campaniei reprezintă o înscriere automată în promoţie.

Fondul total de premii în cadrul pormoţiei constituie 158.000 de lei. Astfel, vor fi acordate 60 de premii în valoare de 500 lei fiecare, 3 iPad-uri şi premiul mare - o călătorie exotică peste hotare pentru două persoane. Premiile vor fi acordate prin tragere la sorţ, iar selectarea cîştigătorilor se va efectua aleatoriu în mod programistic, în baza Regulamentului oficial al campaniei.

Oleg PAINGU, Vicepreşedintele Comitetului de Conducere BC „Moldova Agroindbank” SA: „Este, probabil, una dintre cele mai plăcute campanii promoţionale. Nu există nimic mai simplu şi mai captivant decît să savurezi plăcerea cumpărăturilor şi automat să participi la competiţie ce îţi poate aduce un premiu atractiv. Aceasta acţiune se încadrează în stilul MAIB care ştie cu multă eleganţă să-şi mulţumească clienţii. Sînt convins, campania „VISA îţi prelungeşte vacanţa!” va determina mai multă lume să vină la Moldova Agroindbabnk şi să-şi perfecteze un card bancar pentru a se convinge cît de sigure, comode şi convenabile sînt acestea în utilizare”.

Mai multe detalii despre cardurile bancare de la BC „Molodva Agroindbank” SA, destinate persoanelor fizice, găsiţi aici.

Moldova Agroindbank. Puterea stă în noi!
 

*
Regulamentul Oficial al campaniei „Visa îţi prelungeşte vacanţa!”