Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C
Campanie MAIB: Debit MasterCard Pay Pass 10.10.2014

Campanie MAIB: Debit MasterCard Pay Pass

                           
             Campanie MAIB: Debit MasterCard Pay Pass - Fără contact, dar foarte prietenosBC „Moldova Agroindbank” SA desfăşoară campania promoţională „Fără contact, dar foarte prietenos. Achită dintr-o atingere!”.

Aceasta este dedicată tuturor clienţilor care deţin carduri fără contact de la Moldova Agroindbank sau care le vor perfecta în perioada campaniei - pînă la 9 decembrie anul curent.

Cîştigătorii campaniei primesc cadouri şi premii băneşti. La finalul campaniei va fi extras Premiul mare în valoare de 20000 lei.

În cursa pentru premii automat se înscriu toti clienţii care achită bunuri sau servicii cu cardul fără contact de la MAIB în valoare mai mare de 50 de lei. Tranzacţiile pot fi efectuate atît în unităţile comerciale care acceptă cardul PayPass ca mijloc de plată pe teritoriul Republicii Moldova şi în strainatate, cît şi în mediul on-line.

Cîştigătorii primesc materiale promoţionale branduite cu logo-ul băncii, de exempu USB stick-uri; precum şi premii băneşti, inclusiv premiul mare în valoare de 20.000 lei. Cîştigătorii vor fi selectaţi în urma extragerii, premiul mare urmînd să fie extras după ultima etapă, conform principiul – prima persoană din lista cîştigătorilor.

De remarcat că primii cîştigători ai campaniei - cei care şi-au perfectat carduri PayPass de la MAIB printre primii deja şi-au ridicat cadourile de la filialele băncii. Campania continuă!

Vedeţi aici Regulamentul Campaniei „Fără contact, dar foarte prietenos” „Achită dintr-o atingere”


►  Lista punctelor comerciale unde puteţi utiliza MasterCard PayPass de la Moldova Agroindbank