Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C
Multiopţional  11% 28.10.2014

Multiopţional 11%

Pentru că se bucură de cea mai mare popularitate, creditul "Multiopţional" de la Moldova Agroindbank a devenit şi mai accesibil. În cadrul promoţiei "Credit Multiopţional - 11% pentru cel mai solicitat dintre credite!" MAIB va oferi condiţii deosebit de avantajoase tuturor beneficiarilor acestuia. Promoţia a fost lansată luni, 27 octombrie, şi va dura pînă pe 31 ianuarie 2015. În această perioadă, "Credtiul Multiopţional" de la MAIB este acordat la o rată a dobînzii de doar 11%. Alte avantaje ale acestuia: suma de pînă la 100 000 lei, termenul de rambursare de pînă la 60 luni. Creditul se eliberează fără gaj!

"Este în spiritul Moldova Agroindbank să răspundă aşteptărilor clienţilor, iar noua ofertă, prin actualitatea şi atractivitatea sa, se încadrează perfect în această strategie de încurajare şi de susţinere. A reduce dobînda la cel mai solicitat dintre credite înseamnă să dai clienţilor ceea de ce au nevoie cel mai mult, să le oferi sprijin şi putere la momentul oportun", a comentat noua promoţie de la MAIB vicepreşedintele Comitetului de Conducere al băncii, Oleg Paingu.

Pentru a contracta Creditul Multiopţional cu rata de 11 la sută veniţi la orice filială a BC "Moldova Agroindbank" SA. Vedeţi aici care este cea mai apropiată locaţie de Dumneavoastră: http://www.maib.md/ro/locations/.