Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C
Promoţie VISA 13.11.2014

Promoţie VISA

Achită cu cardul Visa de la MAIB şi poţi cîştiga un smartphone, un smart TV sau un automobil Smart!Clienţii BC "Moldova Agroindbank" SA pot beneficia de premii inteligente care vor fi oferite în cadrul promoţiei organizate de Visa "Persoanele inteligente plătesc cu Visa. Persoanele inteligente circulă cu maşina Smart!". Premiile pentru cîştigătorii campaniei sînt: mai multe smart TV, smartphone şi Premiul mare - un automobil Smart!

Oricine are un card bancar Visa de la MAIB poate participa la concurs. Deţinătorul trebuie doar să achite cu cardul bancar, în perioada 6 noiembrie 2014 - 28 februarie 2015, cumpărăturile sau serviciile în sumă mai mare de 100 de lei inclusiv - atît la comercianţi, cît şi prin Internet, şi să inregistreze bonurile de casă pe http://cis.visa.com pînă pe 3 martie 2015. Fiecare tranzacţie este o şansă!

Cîştigătorii vor fi stabiliţi în urma tragerii la sorţi de către comisia formată din reprezentanţii organizatorului campaniei şi observatori independenţi, urmînd să fie anunţaţi telefonic la numerele indicate la înregistrarea tranzacţiei pe site-ul http://cis.visa.com.

Vedeţi aici detalii referitor la promoţie, precum şi Regulamentul Oficial al campaniei "Persoanele inteligente plătesc cu Visa. Persoanele inteligente circulă cu maşina Smart!": .