Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C
PROMOŢIA CONTACT 15.01.2015

PROMOŢIA CONTACT

MAIB şi Contact împart "complimente" cu generozitateMoldova Agroindbank şi sistemul de transferuri rapide Contact împart cadouri clienţilor care efectuează transferuri de bani la filialele şi agenţiile băncii.

Acţiunea "Complimente de Revelion" se desfăşoară începînd cu 20 noiembrire şi se va încheia odată cu epuizarea stocului de cadouri. Pînă atunci fiecare persoană care va face un transfer de bani în sumă mai mare sau egală cu 1000 RUB/25 USD/20 Eur, va primi garantat un cadou - decoraţiune de Revelion.

Transferurile Contact pot fi efectuate în orice filială sau agenţie a BC "Moldova Agroindbank" SA. Aici puteţi vedea harta locaţiilor pentru a găsi cea mai apropiată subdiviziune a MAIB: http://www.maib.md/ro/location/.

Remiterile de bani pot fi efectuate în USD, EUR şi RUB, comisionul constituind doar 1% pentru sumele de pînă la 4000 USD/3000 Eur sau 100 000 RUB. Serviciile de remitere de bani "Contact" sînt accesibile în peste 160 de ţări care formeaza o reţea de peste 333 mii de puncte de deservire. Detalii: http://www.maib.md/ro/contact/