Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C
încurajăm încrederea 04.08.2015

încurajăm încrederea

În semn de recunoştinţă pentru fidelitate şi experienţele comune, MAIB a făcut penrtu toţi deţinătorii de card o ofertă foarte generoasă de încurajare a încrederii.

Timp de o săptămînă - în perioada 05-11 august curent, Moldova Agroindbank va oferi tuturor deţinătorilor de carduri, persoane fizice, cash-back la cumpărăturile achitate cu cardul la comercianţii din Moldova, în reţeaua fizică şi în mediul virtual. Astfel, toţi deţinătorii de carduri emise de MAIB se vor bucura de reduceri în valoare de 5% din suma fiecărei  achitări efectuate, pînă la 100 lei pe zi per client, iar banii vor fi restituiţi pe conturile beneficiarilor de cash-back începînd cu 7 august 2015.

Pentru persoanele juridice - comercianţi, care acceptă spre achitare cardurile BC „Moldova Agroindbank” SA, la fel a fost lansată o ofertă de fidelizare. Timp de trei zile - în perioada 05-07 august curent, comercianţii vor fi scutiţi totalmente de plata comisioanelor  stabilite pentru acceptarea cardurilor spre plată.  

Anunţul despre lansarea bonusurilor pentru toţi deţinătorii de card şi pentru comercianţi a fost făcut de Preşedintele Comitetului de Conducere BC „Moldova Agroindbank” SA, Serghei Cebotari, ca urmare a declaraţiei sale recente privind angajamentul MAIB de a  proteja şi în continuare securitatea financiară a clienţilor şi de a încuraja încrederea lor faţă de MAIB.