Moldova Agroindbank aprinde speranţele, acordând credite atractive

Acum e mai uşor să vă puneţi planurile în aplicare! BC”Moldova Agroindbank”SA vă acordă sprijin pentru realizarea dorinţelor, lansând campania promoţională „Bucurii mai mari, dobânzi mai mici!” Astfel, persoanele fizice pot beneficia de credite de consum sau credite imobiliare, cu dobândă foarte avantajoasă!
 
În perioada 15 martie – 15 iunie 2017,  BC ”Moldova Agroindbank” SA va acorda persoanelor fizice creditele de consum şi imobiliare cu rata dobânzii fixă de doar 7% anual, pentru primele 12 luni de viaţă a creditului.  
 
Opţional, persoanele fizice pot beneficia suplimentar de alte avantaje în cadrul promoţiei:

  • contractarea unui card de credit cu limită de până la 7 mii lei, pentru acoperirea cheltuielilor aferente operaţiunilor cu bunul imobil şi/sau altor cheltuieli de consum, la contractarea creditelor imobiliare.
  • abonarea gratuită la serviciul Internet-banking, la contractarea oricărui tip de credit.

În plus, potenţialii beneficiari de credite la MAIB pot beneficia de refinanţarea creditelor de la alte instituţii financiare fără comision!
 
După expirarea perioadei de 12 luni, dobânda la credite se va stabili în mărime de 10% anual, flotantă, pentru creditele „Multiopţional” şi Creditele imobiliare, şi în mărime de 11% anual, flotantă, la acordarea „Creditului pentru finanţarea cheltuielilor personale”.
 
Creditul Multiopţional – suma până la 100 mii lei, fără gaj, se acordă pe termen de până la 5 ani.
Creditul Imobiliar şi  Creditul Imobiliar pentru lucrători migranţi– pentru procurarea şi renovarea imobilului, se acordă pe termen de până la 20 ani.
Creditul pentru cheltuieli personale – suma până la 1 mln. lei,  cu gajarea bunurilor imobile, se acordă pe termen de până la 10 ani.
Creditul imobiliar Avanti - se acordă pe termen de până la 30 ani.
 
Obţineţi creditul potrivit în condiţii avantajoase de la Moldova Agroindbank şi vă alegeţi cu un vis împlinit!
 
Pentru mai multe informaţii accesaţi Extrasul din Programul Campaniei promoţionale „Bucurii mai mari, dobânzi mai mici” sau apelaţi Serviciul Call Center (022) 268 999.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok