Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C
Remittances

Remittances

Regulile de prestare a serviciilor de remiteri de bani în cadrul BC ”Moldova Agroindbank” S.A.

 

Condiţiile de executare a remiterilor de bani în cadrul BC ”Moldova Agroindbank” SA

 

Creşterea anuală a numărului sistemelor de remiteri de bani partenere ale BC „Moldova Agroindbank” S.A. face parte integrantă din strategia de dezvoltare a băncii. Persoanele fizice pot primi bani din orice colţ al lumii, expediind totodată foarte activ mijloace băneşti în străinătate, inclusiv în ţările CSI.

BC “Moldova Agroindbank” S.A. stă la dispoziţia Dvs. pentru a vă ajuta să expediaţi şi recepţionaţi în siguranţă mijloace băneşti în USD, EUR şi RUB.Remiterile de bani prin intermediul conturilor corespondente ale băncii,

 

Mijloacele băneşti transferate din străinătate în favoarea persoanelor fizice ajung la destinaţie în 2-3 zile operaţionale bancare iar costurile de eliberare a transferurilor constituie 1% din suma remiterii de bani, min. 6 EUR.

 

 

Get Money to Family
www.intesasanpaolo.com
 
BANCO POPOLARE DI SONDRIO
www.popso.it

Sistem de remitere de bani din Italia, efectuat prin intermediul băncii italiane INTESA SANPAOLO (Italia, Turin) este efectuat atît în favoarea beneficiarilor care dispun de cont deschis în BC ”Moldova Agroindbank” S.A., cît şi a celor care nu dispun de cont bancar. Suma maximă a remiterii de bani este 5 000 EUR şi durata procesării tranzacţiei constituie 2-3 zile operaţionale bancare. Comisionul achitat de expeditor variază în dependenţă de suma remiterii şi de modalitatea recepţionării mijloacelor băneşti (cu/fără înscrierea mijloacelor băneşti în contul bancar al beneficiarului plăţii).
 
Remiterile de bani din Italia, expediate prin intermediul băncii italiane BANCO POPOLARE DI SONDRIO, pot fi efectuate atît în favoarea beneficiarilor care dispun de cont deschis în BC ”Moldova Agroindbank” S.A., cît şi a celor care nu dispun de cont bancar. Suma maximă a remiterii de bani este 9 970 EUR şi durata procesării tranzacţiei constituie 2-3 zile operaţionale bancare. Comisionul se achită integral de către expeditorul plăţii şi constituie 8 EUR sau 20 EUR, în funcţie de suma expediată.

 

 

Western Union
www.westernunion.com
 
MoneyGram
www.moneygram.com

“Western Union” este o companie lider pe piata remiterilor de bani avînd o reţea de mai mult de 490 mii de locaţii ale agenţilor în peste 200 de ţări. Renumită pentru activitatea sa în domeniul serviciilor de comunicaţii prin telegraf, compania Western Union activează înca din anul 1851, înregistrînd 162 de ani de activitate. Împreună cu organizaţiile sale afiliate, oferă clienţilor săi modalităţi rapide, fiabile şi uşoare de a trimite şi primi mijloace băneşti în/din întreaga lume, de a realiza plăţi şi de a achiziţiona ordine de plată.

Detalii: https://www.maib.md/ro/western-union/
 
Sistemul de remitere de bani “MoneyGram” este recunoscut în întreaga lume ca un lider global al pieţei remiterilor de bani şi are o acoperire de 350 mii de locaţii în peste 200 ţări. BC “Moldova Agroindbank” S.A. oferă posibilitatea executării remiterilor de bani în EUR şi USD prin intermediul sistemului de remitere de bani “MoneyGram” fără necesitatea deschiderii contului bancar. Perioada de procesare a tranzacţiilor este de 1-10 minute şi suma maximă a unei remiteri de bani poate fi de 6 999 EUR. Comisionul este achitat în întregime de către expeditorul plăţii şi diferă în dependenţă de suma remiterii de bani.

Detalii: https://www.maib.md/ro/moneygram/
 

Ria Money Transfer
www.riamoneytransfer.com
 
Unistream
www.unistream.ru

BC „Moldova Agroindbank” SA îşi extinde în continuare capacităţile de deservire avantajoasă şi confortabilă a clienţilor săi. Graţie lansării sistemului de remiteri de bani „RIA Money Transfer”, clienţii MAIB au obţinut mai multe opţiuni de a transfera sau primi rapid bani de peste hotare, fără a fi necesar deschiderea unui cont bancar.

Detalii:https://www.maib.md/ro/ria-money-transfer/
 
Sistem de remitere de bani “Unistream”, cu o răspîndire de peste 300 mii de puncte de deservire în 100 de ţări, oferă posibilitatea expedierii şi recepţionării remiterilor de bani fără deschiderea unui cont bancar în doar 10-15 minute. Comisionul este achitat în întregime de către expeditorul plăţii şi diferă în dependenţă de ţara destinatară. Beneficiarul plăţii poate recepţiona remiterea de bani în valuta în care a fost efectuată aceasta: USD, EUR sau RUB
Detalii: https://www.maib.md/ro/unistream/
 

Contact
www.contact-sys.com
 
Zolotaya Korona
www.koronapay.com

Sistem de remitere de bani “Unistream”, cu o răspîndire de peste 300 mii de puncte de deservire în 100 de ţări, oferă posibilitatea expedierii şi recepţionării remiterilor de bani fără deschiderea unui cont bancar în doar 10-15 minute. Comisionul este achitat în întregime de către expeditorul plăţii şi diferă în dependenţă de ţara destinatară. Beneficiarul plăţii poate recepţiona remiterea de bani în valuta în care a fost efectuată aceasta: USD, EUR sau RUB.

Detalii: https://www.maib.md/ro/contact/
 
Sistemul de remitere de bani „Zolotaya Korona”, lansat în 2003, asigură uşurinţa şi rapiditatea expedierii/recepţionării remiterilor de bani în/din 40 mii de puncte de deservire din Abhazia, Azerbaidjan, Belarus, Vietnam, Georgia, Kazahstan, Kîrgîzstan, Moldova, Israel, Mongolia, Rusia, Tadjikistan, Uzbekistan, Ucraina, China si Republica Ceha. Mijloacele băneşti pot fi expediate în USD, EUR si RUB. Durata procesării unei tranzacţii este 1-10 minute iar comisionul achitat de plătitor la expedierea remiterii de bani variază în dependenţă de suma remiterii şi ţara destinatară.
Detalii: https://www.maib.md/ro/zolotaya-korona/
   

Privat Money
www.privatbank.ua
 
 

BC “Moldova Agroindbank” S.A. prestează servicii de plată şi eliberare a mijloacelor băneşti prin intermediul sistemului de remitere de bani “Privat Money”, care garantează securitatea, simplitatea şi posibilitatea de expediere/recepţionare în timp util a mijloacelor băneşti. Remiterile de bani pot fi efectuate în USD si EUR în decurs de numai 10 minute. Suma maximă a remiterii de bani este de 10 mii USD/EUR iar comisionul achitat de expeditorul plăţii constituie 3% din suma remiterii de bani, min 3 USD/EUR. Stimaţi clienţi! Vă comunicăm, că începînd cu 30.01.2013, eliberarea remiterilor de bani “Privat Money” pe teriroriul Ucrainei va fi posibila doar în oficiile “Privatbank”.

Detalii: https://www.maib.md/ro/privatmoney/