Close
News
News
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C

Transfer T2C


 
Transfer2Card este un serviciu de deservire la distanţă, care îţi oferă posibilitatea de a primi remitentele de bani din străinătate, direct pe cardul tău bancar.

Acum, pentru a primi banii, nu mai este nevoie să vii la bancă. Este suficient să accesezi pagina t2c.maib.md sau aplicaţia mobilă MAIBank, să indici datele transferului, numărul cardului tău MAIB şi codul IDNP. Este foarte simplu şi rapid. În câteva secunde banii sunt viraţi direct la card, fără să plăteşti nici un comision suplimentar. O poţi face la orice oră, din orice loc şi de la orice dispozitiv multimedia (calculator, tabletă, smartphone) conectat la Internet.

Ai nevoie de un card MAIB pentru transfer? Alege Cardul Instant Visa Classic. Îl primeşti imediat, e contactless şi te abonezi gratuit la Internet Banking sau în aplicaţia mobilă MAIBank. Apropo, cardul e cu 0 comision de emitere.

Astfel primeşti banii atunci când ai nevoie, fără să depinzi de regimul de lucru al băncii. Banii de pe card îi poţi folosi după bunul plac: la achitare servicii şi mărfuri în magazine şi pe internet, pentru a extrage numerar în bancomate sau pur şi simplu îi poţi păstra pe cardul tău în deplină siguranţă.

Serviciul T2C este realizat în parteneriat cu Sistemele de remiteri de bani Unistream, Contact şi Ria şi poate fi accesat de pe pagina t2c.maib.md. Pentru a beneficia de acest serviciu ai nevoie de un card bancar emis de BC „Moldova Agroindbank” SA.

Serviciul T2C (Transfer2Card) este absolut gratuit!

Atenţie!
  • Serviciul este posibil cu condiţia că beneficiarul transferului şi deţinătorul cardului sunt aceeaşi persoană.
  • Banii vor fi viraţi în valuta cardului, adică dacă valuta transferului este diferită de valuta cardului atunci se va aplica conversia la cursul stabilit de bancă. Acest curs va fi indicat la ecran înaintea confirmării transferului T2C.
Consultaţi Regulile de utilizare a serviciului Transfer2Card.
Click aici pentru a accesa serviciul de transfer T2C de la Moldova Agroindbank.
 
Transfer Internaţional la card prin aplicaţia MAIBank.