Close
Liber card - achitare în rate
Parteneri Promoţii Aplică acum
Deposits
Clasic Clasic+
Capital market services
Capital market services
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking eStatements
Transfer P2P Transfer T2C

UnistreamÎn scopul asigurării unui acces cît mai larg la serviciile bancare oferite de BC „Moldova Agroindbank” S.A., inclusiv a serviciilor de remitere de bani, banca a lansat sistemul de remitere de bani „Unistream”.

Cu o răspîndire de peste 300 mii de puncte de deservire în 100 de ţări, prin sistemul “Unistream” pot fi efectuate remiterile de bani fără deschiderea unui cont bancar în doar 10-15 minute. Comisionul este achitat în întregime de către expeditorul plăţii şi diferă în dependenţă de ţara destinatară. Beneficiarul plăţii poate primi remiterea de bani în valuta în care a fost efectuată aceasta: USD, EUR RUB sau MDL.

Totodată, clienţii ce dispun de conturi bancare deschise în BC „Moldova Agroindbank” S.A. în USD, EUR sau RUB, au posibilitatea de a primi mijloacele băneşti expediate prin sistemul „Unistream” direct în contul bancar. Pentru aceasta, la expedierea remiterii de bani, este necesară indicarea corectă a următoarelor date:
  1. numele, prenumele beneficiarului plăţii;
  2. numărul codului IBAN al contului bancar al beneficiarului plăţii;
  3. valuta remiterii de bani trebuie să corespundă valutei contului bancar al beneficiarului plăţii.
Plata şi eliberarea remiterilor de bani prin sistemul „Unistream” pot fi efectuate în filialele şi agenţiile BC „Moldova Agroindbank” S.A.

Pentru mai multe detalii, accesaţi site-ul oficial “Unistream” www.unistream.ru 

TARIFE