STIMATE DOAMNE, STIMAŢI DOMNI, 
 
Suntem bucuroşi să vă invităm în lumea MAIB Private Banking – un proiect inedit destinat persoanelor fizice de elită, care vor beneficia de o deservire de calitate premium, precum şi de  servicii bancare dedicate. 
Satisfacerea clienţilor de elită reprezintă una din priorităţile MAIB Private Banking. Astfel, fiecare client acceptat la deservire la Private Banking beneficiază de soluţii personale pentru satisfacerea necesităţilor în produse şi servicii bancare. Lărgind graniţele marilor posibilităţi, Vă oferim mai mult decât o deservire individuală! 
Suntem mândri să oferim clienţilor de elită ai băncii - un serviciu de calitate premium, care, la sigur va depăşi toate aşteptările!
La Private Banking, păstrăm atmosfera clubului de elită închis, cu informaţie strict confidenţială despre conturile şi operaţiunile efectuate de clienţii noştri. Pentru noi contează ca timpul în care Vă veţi afla la MAIB Private Banking, să fie extrem de confortabil şi plăcut. 

Vă invităm să utilizaţi şi să Vă convingeţi de calitatea superioară a serviciilor bancare de la Moldova Agroindbank Private Banking – lumea unde luxul şi confortul sunt la ele acasă.
 
Cu respect,
Serghei CEBOTARI,
Preşedintele Comitetului de Conducere
al BC „Moldova Agroindbank” SA