Close
Noutăţi
Noutăţi
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Tarife şi condiţii generale
Tarife şi condiţii generale
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
ATM

ATM

Moldova Agroindbank deţine o reţea vastă de bancomate care oricând îţi stă la dispoziţie pentru a efectua multiple operaţiuni bancare, chiar şi în afara programului de muncă a băncii.

Prin intermediul bancomatelor MAIB ai acces la următoarele servicii:
 
1. „Cash-In prin card” – serviciul de alimentare a contului tău de card cu numerar în MDL, USD sau EUR la bancomatul MAIB de tip Cash-in/Recycling.

2. „Cash-In Cardless” – serviciul de alimentare a contului de card cu numerar în MDL, USD sau EUR la bancomatul MAIB de tip Cash-in/Recycling, fără utilizarea fizică a cardului. 

3. „Cash-In by Code” – serviciul de alimentare a contului de card cu numerar în MDL la bancomatul MAIB de tip Cash-in/Recycling prin introducerea codului special generat în aplicaţia mobilă MAIBank.

4. „Cash by Code” – serviciul de retragere a numerarului de pe contul de card, fără utilizarea fizică a cardului, în baza unui cod generat la bancomat sau în aplicaţia mobilă MAIBank. 

5. „Schimb valutar la ATM” – serviciul de schimbare a unei sume de bani în numerar, din valută străină (USD sau EUR) în lei moldoveneşti la orice bancomat MAIB de tip Recycling.

6. Retragerea numerarului - serviciul de retragere a numerarului în MDL, USD sau EUR din contul de card la orice bancomat MAIB, cu utilizarea fizică a cardului.

7. Achitarea plăţilor – serviciul care oferă clienţilor MAIB posibilitatea de a achita facturile emise de operatorili de telefonie mobilă (Orange, Moldcell), cu utilizarea fizică cardului de plată. 

8. Mini extras  - servicul de tipar al bonulu cu datele referitor la soldul cardului şi a altor informaţii legate de cardul în utilizare.

9. Verificarea soldului – serviciul de verificare a soldului cardului în utilizare cu posibilitatea vizualizării la ecranul ATM-ului sau print pe bon a informaţiei date.

10. Trasnfer P2P – serviciul de transfer a banilor de pe un card propriu pe alt card.

11. PIN management – serviciul de schimbare a PIN codului, atribuit cardului.

Pentru comoditatea clienţilor a fost creată harta bancomatelor amplasate pe teritoriul Moldovei. Click aici pentru a localiza cel mai apropiat bancomat.