Close
Noutăţi
Noutăţi
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Tarife şi condiţii generale
Tarife şi condiţii generale
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
Bancassurance

BancassuranceSistem complex de promovare şi distribuţie a produselor de asigurare prin intermediul reţelei de sucursale ale  băncii.
 

Proiectul Bancassurance este unul din rezultatele aplicării strategiei de dezvoltare a băncii orientată spre transformarea MAIB  într-un veritabil supermarket financiar.

Deoarece necesităţile financiare ale clienţilor noştri constituie prioritatea băncii, ne orientăm spre concentrarea unui spectru cât mai larg de produse şi servicii oferite prin intermediul reţelei de sucursale ale  băncii.   

MAIB  în parteneriat cu  companiile de  asigurare,  oferă clienţilor săi  posibilitatea de a încheia asigurările ataşate produselor bancare, precum şi alte asigurări direct la orice sucursală a băncii, asigurând acces rapid la produse de asigurare de cea mai înaltă calitate, menite să răspundă  solicitărilor consumatorilor.În sucursalele MAIB puteţi beneficia de o gamă largă de asigurări  

Asigurarea Bunului gajat

Dacă beneficiaţi de un credit de la MAIB puteţi încheia Poliţa de Asigurare a Bunului gajat în cele mai avantajoase condiţii în orice filială MAIB.

Detalii ❯

 
Asigurarea în agricultură, inclusiv tehnica agricolă

Asigurarea bunurilor producătorilor agricoli are scopul de a proteja investiţiile financiare în cazul producerii calamităţilor naturale sau altor situaţii nefaste, fiind destinată atât persoanelor juridice, cât şi persoanelor fizice.

Detalii ❯

         
Asigurarea CASCO

CASCO este asigurarea care Vă protejează propriul automobil de furt, vandalism sau de eventualele daune, indiferent dacă sunteţi sau nu responsabil de producerea acestora.

Detalii ❯

 
Asigurarea de accidente

Poliţa de Asigurare de Accidente oferă persoanei protecţie permanentă, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, în întreaga lume pentru accidentele, care pot surveni atât în orele de muncă, cât şi în timpul liber.

Detalii ❯

         
Asigurarea cardului bancar

Este un produs de asigurare nou, care acordă un plus de siguranţă la utilizarea cardului bancar MAIB şi acoperă riscul financiar în cazul producerii evenimentelor neplăcute cuprinse în poliţa de asigurare.

Detalii ❯

 
Asigurarea medicală în străinătate

Este poliţa de asigurare care Vă protejează viaţa şi sănătatea de evenimente neprevăzute, atunci când planificaţi să călătoriţi peste hotare în scop de serviciu, studii, turism sau competiţii sportive.

Detalii ❯

         
Asigurarea mixtă a locuinţei

Asigurarea Mixtă a Locuinţei este un produs de asigurare special creat pentru acoperirea riscurilor vitale legate de sănătatea persoanei şi administrarea proprietăţii.

Detalii ❯