7 motive pentru care merită să apelați la o companie de consultanță în afaceri

Aveți un start-up, activați în baza patentei de întreprinzător sau dețineți SRL, iar acum planificați să vă dezvoltați afacerea, fără a pierde timp și resurse din cauze unei investiții proaste? O companie de consultanță în afaceri vă poate oferi experiență în analiză și monitorizare, siguranță mai mare și un grad ridicat de reușită în afaceri, ajutându-vă să evitați erori mecanice.

Maib a pregătit o listă cu 7 motive pentru care ar trebui să colaborați cu o firmă de consultanță. Citiți-le atent și luați cea mai bună decizie pentru viitorul afacerii.

  1. Experiență - compania de  consultanță deține o experiență vastă în domeniu, iar specialiștii au cunoștințele necesare pentru a vă ajuta în prevenirea și soluționarea rapidă a unor posibile situații negative, astfel încât efectul lor asupra afacerii să fie zero.
  2. Evitarea comiterii unor greșeli - compania de consultanță a trecut de nenumărate ori prin procesele de scalare a unui afaceri și cunoaște foarte bine care sunt cele mai frecvente greșeli comise de întreprinderi. Prin urmare, cu ajutorul specialiștilor veți anticipa și evita unele erori care vă pot costa scump. 
  3. Specialiștii sunt la curent cu ultimele modificări legislative și inițiative legislative.
  4. Acordarea suportului în formarea dosarului pentru programe de finanțare. Compania de consultanță cunoaște pașii necesari de parcurs pentru a aplica și a obține finanțarea.
  5. În caz de necesitate identifică și recomandă specialiști din alte domenii: contabil, jurist, un partener nou pentru o colaborare eficientă.
  6. Preia o parte din responsabilități, astfel încât să vă concentrați eforturile exclusiv pe necesitățile afacerii.
  7. Oferă informații într-un format clar și simplu despre aspecte, precum cash flow, ROI, LTV, audit, capital circulant.

Ați decis să optați pentru o companie de consultanță? Programul ”maib recomandă” are mai mulți parteneri care vă pot oferi serviciile necesare. În plus, beneficiați de o reducere, dacă alegeți compania prin intermediul proiectului ”business consulting de la parteneri”.

Lista companiilor e disponibilă aici.

Maib recomandă” este un program demarat în luna mai 2022 și are drept scop prestarea serviciilor non-financiare clienților maib. În prezent, au fost lansate următoarele tipuri de servicii: 

Unim eforturi, dezvoltăm afaceri. 

Maib – simplu și ușor!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok