Business case: Cum să-ți dezvolți mica afacere cu susținerea maib

Cunoscutul jurnalist Pavel Zingan a elaborat un business case pentru maib, în baza discuțiilor cu antreprenorii care au beneficiat de susținerea financiară a băncii. Este un caz real care demonstrează cât de ușor și simplu orice om de afaceri poate obține un credit în condiții avantajoase, fără birocrație și documente în plus.

Informații generale:

Ești antreprenor și te ocupi de creșterea păsărilor. Mai exact, ai o fermă de prepelițe. Anul 2021 nu a fost cel mai bun pentru crescătorii de păsări, de aceea, la început de an, trebuie să te pregătești pentru o nouă generație de prepelițe. Ai nevoie urgent de 200 000 de lei, însă nu ai ce lăsa drept gaj.

Soluția:

Situația descrisă este un caz real. Antreprenorul a solicitat un împrumut de la o organizație de microfinanțare din centrul său raional. Cererea a fot analizată timp de trei zile, după care i s-a cerut garanție pentru asigurarea rambursării creditului. În plus, împrumutul s-a dovedit a fi foarte scump cu dobândă mare + comisioane.

Antreprenorul a apelat la maib pentru compararea condițiilor.

În acest caz, nu a fost necesar să se sustragă de la procesul de lucru și să vină la sucursală. Specialistul maib a venit cu laptop și imprimantă la fermă, a studiat situația la fața locului și a oferit un împrumut în, valoare de 200 000 de lei. Un moment important – creditul s-a acordat fără gaj și fără fidejusiune. Antreprenorului pe loc i s-a aprobat creditul, au fost semnate contractele necesare și i s-a înmânat un card bancare cu sumă solicitată – 200 000 de lei. Întregul proces a durat până la 2 ore. Apropo, creditul microbusiness la maib a fost aprobat în decurs de o oră.

Ce trebuie să știi despre microbusiness?

Creditul se acordă persoanelor fizice care au venituri din activitatea de întreprinzător și fondatorilor ce dețin o cotă de participare de cel puțin 50% la capitalul social al întreprinderii (SRL, Î.I. GT). Este ideal nu doar pentru persoanele fizice ce activează în domeniul agricol. Termenul creditului - până la 5 ani.

După cum s-a menționat deja, nu este necesar gaj sau fidejusine.

Facilități în domeniul agricol: anual se oferă perioadă de grație de până la 8 luni, când se achită doar dobânda, iar corpul creditului se plătește doar în decurs de 4 luni pe an.

Nu există comision pentru administrarea lunară a creditului.

Solicită finanțarea aici sau sună la 022 022 428 pentru mai multe detalii.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok