Care sunt avantajele externalizării contabilității pentru afacerile în dezvoltare?

În funcție de nivelul la care se află afacerea și de provocările existente, s-ar putea să aveți nevoie de externalizarea serviciilor de contabilitate. Firma de contabilitate vă garantează experiența căpătată în timp, de aceea alegerea trebuie să fie inspirată și temeinică.

Iată câteva motive pentru care merită să stabiliți o relație de parteneriat cu o firmă de contabilitate:

  1. Economisirea timpului - externalizarea serviciilor de contabilitate vă oferă posibilitatea de a direcționa timpul prețios pentru alte activități care aduc profit.
  2. Optimizarea costurilor – veți fi scutit de necesitatea achitării salariului, impozitelor și a altor beneficii unui contabil. Plătiți doar pentru externalizarea contabilității.
  3. Muncă fără pauză – firma de contabilitate activează continuu, fără concediu de odihnă sau medical. Personalul este bine instruit, fiind la curent cu toate normele legislative și ultimele modificări din domeniu.
  4. Experiență - firma de contabilitate vă poate oferi informații valoroase și soluții eficiente care vor maximiza profitul.

Programul ”maib recomandă” are 17 parteneri care vă pot oferi servicii de contabilitate. În plus, beneficiați de o reducere, dacă alegeți compania prin intermediul proiectului ”contabilitate de la parteneri”.

Lista companiilor e disponibilă aici.

Maib recomandă” este un program cu de scop prestarea serviciilor non-financiare clienților maib. În prezent, au fost lansate următoarele tipuri de servicii: 

Unim eforturi, dezvoltăm afaceri. 

Maib – simplu și ușor!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok