De ce aplicația maibank vă ajută să fiți mai eficienți și să vă gestionați mai bine resursele financiare. Povestea mea

Așa s-a întâmplat că utilizez carduri emise de trei bănci din Moldova. Evident, pentru comoditate am instalat și aplicațiile acestor bănci pe telefonul meu. Deși fiecare card și fiecare aplicație au avantajele și particularitățile lor, în topul preferințelor este aplicația maibank și cardul maib. Și iată de ce:

În primul rând, cardul maib a fost primul meu card, pe care mi s-a virat salariul, iar aplicația maibank fost prima aplicație bancară pe care am folosit-o. Această primă experiență este asemănătoare primei iubiri - rămâne întipărită adânc în suflet.

În al doilea rând, până a instala aplicația, utilizam Internet Bankingul și de mult nu mai mergeam la bancă pentru a achita facturi sau pentru a suplimenta cardul de credit. Odată cu apariția aplicației mobile, totul a devenit și mai comod, întrucât în comparație cu laptopul telefonul este întotdeauna la îndemână.

Așadar, iată ce apreciez în mod deosebit în aplicația maibank:

  • transferurile P2P (de la persoană la persoană). Aceasta este cea mai comodă, rapidă și gratuită modalitate de a face transferuri pentru posesorii de carduri maib. Un alt avantaj este că aplicația păstrează un istoric al transferurilor, astfel încât nu mai este nevoie să ceri din nou numărul cardului. De exemplu, când ies cu prietena la o cafea și plătesc eu nota de plată cu cardul, ea îmi transferă suma prin intermediul aplicației.
  • posibilitatea de a achita diverse servicii, cum ar fi facturile pentru utilități, serviciile de Internet, telefonie, cursurile de engleză pentru copii, asigurările și chiar amenzile pentru încălcarea regulilor de circulație. Nu mai trebuie să faci drumuri sau să cheltui timp și combustibil pentru a ajunge la diverse puncte de plată - acest lucru este foarte comod. Și, în sfârșit, am reușit să o obișnuiesc pe mama mea să utilizeze aplicația pentru achitarea facturilor. Ea obișnuia să stea mereu la coadă la oficiul poștal și să piardă ore întregi în rând. Acum, însă, doar selectează facturile pe care vrea să le achite, include noile date și gata. În câteva minute toate facturile sunt achitate, iar timpul economisit poate fi folosit pentru alte activități.

Un alt aspect important este plusul de vizibilitate cu privire la cheltuielile tale financiare. Este suficient să arunci o privire rapidă pentru a înțelege unde ai cheltuit mai mult decât ai planificat și ce cheltuieli merită revizuite.

În plus, direct în aplicație am comandat un card nou, o experiență extrem de simplă și rapidă. Deși am putut opta să îl primesc acasă contra unei taxe de 40 de lei, întrucât oricum aveam drum la sucursală am ales să îl ridic personal.

În sucursală am mers împreună cu fiul meu de 10 ani, căruia i-am deschis imediat un card maib junior și așa a început călătoria noastră de educație financiară privind utilizarea cardului și aplicației bancare.   

Și ce credeți? Fiul meu a învățat cum să folosească aplicația maibank mai repede decât mine. A aflat cum funcționează cashbackul și chiar cum să facă transferuri către și de la carduri emise de alte bănci. În plus, el apreciază sfaturile practice de educație financiară oferite de aplicație, special pentru posesorii de carduri maib junior.

A învățat rapid cum să ceară bani de la mama prin aplicație, iar eu pot monitoriza ușor pe ce îi cheltuiește. Discutăm frecvent despre motivele pentru care ar trebui să fie mai chibzuit în cheltuieli. În orice caz, se simte mai încrezut, iar în viitor își dorește să devină bancher.

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok