Inovăm și optimizăm pentru o experiență și mai bună a clienților

La maib angajamentul față de clienții noștri este constant, zi de zi, lună de lună lucrând pentru a optimiza procese, simplifica proceduri, pentru a crea experiențe mai bune, inspirați de necesitățile și așteptările clienților.

Luna august 2023 nu a fost o excepție și întrucât pe alocuri am avut senzația că ne aflăm într-un laborator bancar, partajăm detalii despre proiectele la care am lucrat, ale căror rezultate s-ar putea să le fi resimțit din proprie experiență:

Transparență sporită cu privire la carduri: acum poți vizualiza direct în aplicația maibank când expiră cardurile tale. Această funcționalitate adaugă un nivel suplimentar de transparență și îți permite să gestionezi mai eficient cardurile tale bancare.

Eliberarea numerarului la sucursale/ghișee contactless: pentru a face tranzacțiile bancare mai simple și mai rapide, am introdus o funcționalitate nouă la POS-urile de la ghișeu pentru eliberarea numerarului prin POS la toate sucursalele și ghișeele noastre.

Extinderea funcționalității de alimentare în valută străină: ne-am extins serviciul de alimentare în valută străină la terminalele de autoservire (TSS) din rețeaua maib în municipiul Chișinău.

Mai puține clickuri și timp redus la bancomat: pentru a face retragerile de numerar mai eficiente și mai rapide, am eliminat zerourile (bănuții) de la bancomate. Acest lucru nu numai că economisește timp, dar și elimină orice posibilitate de eroare în timpul tranzacțiilor.

Relansarea liniei de credit revolving: suntem bucuroși să anunțăm că linia de credit revolving este acum disponibilă pentru toți utilizatorii maibank. Cu un acces rapid la bani, poți gestiona mai ușor cheltuielile neașteptate sau proiectele personale, fără a-ți face griji cu privire la aprobări sau formalități complicate.

CASCO și Insurance Property – pentru clienții noștri alto am creat o experiență mai plăcută și eficientă. Acum poți gestiona și CASCO, și asigurările de proprietate prin intermediul managerului personal.

Suntem dedicați să-ți oferim cea mai bună experiență bancară posibilă, iar aceste îmbunătățiri reflectă angajamentul nostru de a satisface nevoile tale de banking într-un mod mai eficient și mai comod. Îți mulțumim pentru încredere și te invităm să profiți de noile servicii și funcționalități disponibile.

Maib – banca ta, oricând și oriunde te-ai afla!

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Ok