Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Tarife şi condiţii generale
Tarife şi condiţii generale
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
Carduri şi vânzări on-line

Carduri şi vânzări on-lineCarduri business

MAIB pune la dispoziţia clienţilor săi, persoane juridice, carduri business de tip Mastercard Business Contactless şi VISA Business Contactless – instrumente de plată ideale pentru efectuarea şi monitorizarea cheltuielilor de administrare a companiei, fiind eliminate riscurile aferente operaţiunilor cu numerar. 
 
AFLĂ DETALII
 

Lunch Card (Tichet de masă electronic)

Carduri business
Ştiaţi că puteţi majora salariile prin tichetele de masă electronice? 
Cu ajutorul tichetului de masă electronic Lunch Card de la MAIB oferiţi suplimentar, fiecărui angajat, de la 35 de lei până la 45 de lei pentru fiecare zi lucrătoare, bani destinaţi procurării produselor alimentare. Motivaţi şi loializaţi angajaţii, economisind, totodată, circa 700 lei lunar per angajat, datorită scutirilor fiscale.
AFLĂ DETALII
 

E-commerce

În cazul unui site de prezentare a produselor şi serviciilor, soluţia E-commerce implementată oferă posibilitatea de a recepţiona prin Internet plăţi pentru marfa vândută, serviciile fiind prestate cu achitare prin card. 

AFLĂ DETALII
 

Marketplace Totul.online

Dacă nu aveţi propriul magazin online sau doriţi un canal de vânzări suplimentar, acum aveţi posibilitatea comercializării mărfurilor prin intermediul marketplace-ului www.totul.online. 
Acesta e un supermarket online deja construit, care nu necesită investiţii pentru dezvoltare sau promovare, dar oferă platforma necesară pentru comercializarea produselor: rapid, uşor, cu achitare direct în cont.

AFLĂ DETALII


MAIB Pay

MAIB Pay reprezintă o soluţie eficientă pentru tranzacţii electronice, fără a fi necesară dezvoltarea unei pagini web şi, respectiv, fără costuri adiţionale pentru business. 
Procesul de înregistrare durează câteva minute. Se generează un cont spre plată, care se transmite clientului printr-un link pe e-mail sau mesagerie. Clientul îl confirmă şi efectuează plata cu orice card de plată.

AFLĂ DETALII
 

POS Terminale

Acceptarea la plată a cardurilor prin intermediul terminalelor electronice de tip POS reprezintă serviciul prin care sunt efectuate operaţiuni de plată de către deţinătorii de carduri. 
POS Terminalele oferă o soluţie eficientă, modernă şi sigură, având rolul de a îmbunătăţi simţitor managementul financiar al companiei dvs. 
POS Terminalele, dotate cu tehnologia contactless, sunt de diferite tipuri: staţionare, mobile, integrate (pot fi conectate la sistemele fiscale de casă şi control).

AFLĂ DETALII


Cerere emitere card

În calitate de Persoană Juridică puteţi obţine carduri de afaceri. 
Dacă deţineţi deja acest tip de card, însă aveţi nevoie de a modifica anumite date ale companiei sau datele personale ale deţinătorilor desemnaţi din cadrul companiei, o puteţi face în baza unei cereri.

AFLĂ DETALII


Informaţii utile

Cum şi unde puteti solicita emiterea unui card de plată Moldova Agroindbank? 
Cum şi unde puteti alimenta contul de card? 
Moldova Agroindbank oferă o dobândă la sumele depuse în contul de card?
Recomandări, reguli de securitate pentru deţinătorii de carduri.

AFLĂ DETALII