Close
Noutăţi
Noutăţi
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Tarife şi condiţii generale
Tarife şi condiţii generale
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C

Credit pentru dezvoltarea afacerii

Moldova Agroindbank te ajută să iniţiezi un business în Moldova, prin oferte de creditare destinate în mod individual concetăţenilor care au acumulat bani, experienţă şi cunoştinţe peste hotare. 
Creditele se disting prin flexibilitate şi dobînzi atractive, anticipînd nevoile tale şi răspunzînd celor mai exigente aşteptări.
Moldova Agroindbank acordă sprijin pentru lansarea afacerii în orice domeniu, pentru că împreună avem puterea să realizăm orice idee!
Ai deja o întreprindere nou creată? Moldova Agroindbank îţi oferă credite pentru dezvoltarea afacerii.

Proiectul (ODIMM)„ PARE 1+1”

Pentru a-ţi facilita iniţierea businessului, Moldova Agroindbank s-a alăturat la proiectul Organizaţiei pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii ODIMM„ PARE 1+1”. 
La fiecare leu investit de tine în realizarea ideii de afaceri vei primi cîte un leu în plus din partea Programului – pînă la 200 mii lei, doar dacă demonstrezi că banii provin din munca ta peste hotare. Pentru a arăta că sînt acumulaţi în străinătate, transmite banii în Moldova prin MAIB (pe card, prin intermediul conturilor corespondente, prin sisteme de transfer internaţional rapid) sau transferă-le pe contul tău de depozit la bancă. 
Moldova Agroindbank îţi ajută să gestionezi eficient banii acumulaţi, ca să fii cu banii în regulă! 

Fii încrezut în viitorul tău şi al familiei - ai încredere în noi! Puterea stă în noi!