Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Tarife şi condiţii generale
Tarife şi condiţii generale
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C

Despre Compania American ExpressMoldova Agroindbank reprezentant exclusive al cardurilor American Exprerss
în RM

MAIB şi American Express au lansat, proiectul de acceptare a cardurilor American Express în reţeaua comercianţilor - clienţilor Moldova Agroindbank. În baza acordului de parteneriat între cele două companii, MAIB este reprezentantul exclusiv al companiei American Express în Republica Moldova şi deţine licenţa de emitere a cardurilor cu brandul American Express.

Principalele motive de acceptare a cardurile American Express

1. Atrageţi clienţi noi,  selecţi şi loiali,  aflaţi în special în călătorii de afaceri.

Cardurile American Express sunt preferate de turiştii din străinătate care călătoresc frecvent, mulţi din ei avînd doar cardul American Express, ei fiind şi foarte motivaţi să-şi asigure cheltuielile de călătorie achitînd cu aceste carduri.

2.Atrageţi mai mulţi clienţi cu venituri înalte care tind să cumpere produsele/serviciile Dvs. de o valoare mai mare, cum ar fi camerele de lux ale hotelelor, vinurile de colecţie, bucatele alese sau mărfuri şi servicii exclusive, indiferent de preţul lor.

Comparativ cu deţinătorii obişnuiţi a cardurilor de credit, studiile arată că deţinătorii cardurilor American Express sunt predispuşi sa viziteze de 4 ori mai frecvent restaurantele, iar valoarea consumaţiei este semnificativ mai mare decît media.

3. Atrageţi segmentul oamenilor de afaceri care preferă să achite cu American Express nu doar prînzuri de afaceri, evenimente corporative, servicii de catering, ci şi cadouri inedite, buchete de flori exclusive, produse şi servicii de lux  care sunt frecvent solicitate de către deţinatorii  acestor carduri.

American Express este cel mai important emitent a cardurilor de afaceri din lume. Multe companii solicită angajaţilor să utilizeze cardul American Express pentru toate cheltuielile de afaceri. Astfel serviciile şi produsele Dvs pot fi comercializate acestor clienţi cu o valoare adaugată mai mare, fiind o sursă importantă de  profit. 
Asiguraţiva că veţi beneficia de aceste oportunităţi.

4. Americam Express în colaborare cu Moldova Agroindbank Vă ajută să dezvoltaţi afacerea voastra creind şi promovînd programe inteligente de marketing, destinate să întrunească necesităţile agenţilor economici şi a deţinătorilor de carduri.

MAIB asigură materiale promoţionale de marketing, pentru a comunica eficient cu clienţii, a promova oferte şi produse noi. În acest sens susţine afacerea Dvs pentru a creşte veniturile şi nivelul de fidelitate al clienţilor.

Avantajele cardurilor American Express de la Moldova Agroindbank:

  • Toate materialele promoţionale sînt oferite gratis de către Moldova Agroindbank;
  • Toate lucrările de semnare a acordurilor de colaborare, setări tehnice şi instruire personal sînt gestionate de către Moldova Agroindbank;
  • Nu este nevoie de terminale noi sau soluţii software suplimentare;
  • Nu este o taxă de conectare;
  • Nu este o taxă pentru rapoarte/extrase periodice;
  • Singurul cost pentru compania Dvs este un comision procentual, aplicat atunci când deţinătorul de card American Express efectuează tranzacţii.
Ce zic sondajele
  • 63% din deţinătorii de carduri caută logoul American Express înainte de a intra într-un local
  • 37% afirmă că decizia de a vizita un local este influenţată de faptul acceptării sau nu a  cardurilor American Express
  • 58% din deţinători sunt înscrişi în programul de loialitate Rewards oferit de American Express şi utilizează cardurile lor la efectuarea cumpărăturilor pentru a colecta puncte de loialitate sau bonusuri.

Comercianţii MAIB care accepta cardurile American Express

      › Reţea acceptare American Express