Close
Noutăţi
Noutăţi
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Tarife şi condiţii generale
Tarife şi condiţii generale
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
Forumul Tinerilor din CNSM 13.05.2015

Forumul Tinerilor din CNSM

Lucrătorii instituţiilor bancare şi de asigurări -  favoriţii Forumului Tinerilor Sindicalişti

După: www.sindicate.md

Federația Sindicatelor Lucrătorilor Instituțiilor Bancare și de Asigurări din Republica Moldova a fost desemnată drept echipa favorită a ediției IV a Forumului Tinerilor din Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova (CNSM).  BC “Moldova Agroindbank” SA a fost reprezentată la acest eveniment de Victotria Railean, specialist coordonator planificare şi analiză, Direcţia Administrare, care a adus “acasă” trofeul competiţiei - Diploma cu menţiune specială.

Forumul Tinerilor din CNSM, ediția IV, s-a desfăşurat recent în localitatea Vadul-lui-Vodă şi a întrunit circa 140 de tineri sindicalişti, precum și invitați din străinătate.

În imagine - Victoria Railean, MAIB, membru al echipei Federației Sindicatelor Lucrătorilor Instituțiilor Bancare și de Asigurări (centru):


În cadrul ediții curente a Forumului au fost puse în discuţie problemele cu care se confruntă tinerii din ţară, dar și a fost analizată activitatea și experiența sindicaliștilor din Kazahstan și Letonia. Totodată, unul din obiectivele de bază ale întrunirii a fost consolidarea activităților organizaţiilor sindicale de tineret, impulsionarea colaborării cu partenerii sociali, descoperirea şi valorificarea calităţilor profesionale şi artistice ale membrilor de sindicat.

Stela Stratila-Sîrbu, președintele Consiliului de Tineret din cadrul CNSM, a menționat că Forumul este o activitate unică cînd un număr atît de impunător de tineri sindicaliști se pot revedea, pot discuta problemele care există în ramurile din care vin, dar și să propună anumite căi de soluționare.

Organizaţia sindicală a BC “Moldova Agroindbank” SA întruneşte 1687 de angajaţi şi este a doua în cadrul Federației Sindicatelor Lucrătorilor Instituțiilor Bancare și de Asigurări din Moldova, după numărul de membri. Recent, Organizaţia Sindicală a MAIB şi-a ales un nou Preşedinte, care a devenit Valentina Micleuşanu, specialist superior retribuire şi probleme sociale, Departamentul Resurse Umane şi Organizare. “Vom continua şi pe viitor să depunem eforturile necesare pentru apărarea drepturilor şi intereselor angajaţilor Moldova Agroindbank, prevăzute în legislaţia naţională, astfel încît fiecare membru al echipei MAIB să  simtă protecţia organizaţiei sindicale şi siguranţa viitorului său profesional”, a remarcat Valentina Micleuşanu.