Close
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
M@IB Online
InternetBanking MobileBanking ExtraseElectronice CereriElectronice TransferP2P TransferT2C

Lunch Card de la MAIB pentru angajatori


Ştiaţi că puteţi creşte salariile fără a plăti impozite şi contribuţii?

Cu ajutorul tichetului de masă Lunch Card de la MAIB puteţi oferi ”la mâna” fiecărui angajat de la 35 la 45 lei pe zi lucrătoare, bani care vor fi destinaţi procurării de produse alimentare, economisind astfel în jur de 700 lei lunar per angajat.


CUM LUCREAZA?

 
Orice angajator poate acorda angajaţilor săi tichete de masă în valoare de 35-45 lei pentru fiecare zi lucrătoare.   Daca tichetul nu este folosit în decurs de 6 luni, banii sunt returnaţi companiei angajatorului.
Aceste remuneraţii sunt scutite prin lege de orice taxe şi contribuţii suplimentare.   Angajatorul este liber să decidă cui să dea tichetele şi care să fie valoarea lor nominală în limita 35-45 lei.
Tichetele de masa vor fi acordate doar pentru zilele lucrate efectiv pe parcursul lunii precedente, iar salariatul nu va primi tichete pentru zilele în care a fost în concediu anual sau medical şi nici pentru zilele în care s-a aflat în deplasare de serviciu.   Tichetele de masa pe suport electronic pot fi folosite exclusiv pentru produse alimentare. Nu pot fi folosite pentru alte operaţiuni caracteristice cardurilor de plata: transferuri, retrageri de numerar sau alimentarea suplimentară a contului.
Tichetele de masă pot fi folosite doar la procurarea de produse alimentare, excluzând alcoolul şi produsele de tutungerie.      
 

BENEFICII FISCALE
 
Impozite
Nu se aplica impozite asupra valorii nominale a tichetelor de masă.
  Contribuţii medicale
Nu se calculează contribuţii pentru asigurări medicale.
  Contribuţii sociale
Nu se calculează contribuţii pentru asigurări sociale.
 


DE CE LUNCH CARD de la MAIB?
Avantajele tichetelor electronice MAIB
 
Angajaţii Dvs. vor beneficia de 100% din valoarea tichetelor                                           Pe Lunch Card, spre deosebire de tichetele pe hârtie, se păstrează restul.
Emiterea şi deservirea cardului gratuite pentru orice număr de angajaţi.
Proces comod: transferul lunar al banilor automatizat.

 

PRINCIPALUL AVANTAJ
Angajatul mulţumit = Afacere prosperă
 
 

Motivare
Dvs. decideţi cui şi în ce condiţii oferiţi acest beneficiu, astfel tichetul devine un bun instrument de motivare

   

Loialitate
Acordând tichete de masă sporiţi fidelitatea angajaţilor evitând fluctuaţia excesivă a resurselor umane.

   

Productivitate 
Este demonstrat ca nivelul de satisfacţie al angajaţilor influenţează direct eficienţa afacerii. Angajatul fericit = business prosper
 


Lista comerciantilor care acceptă „Lunch Card de la MAIB” poate fi consultată aici. Locaţiile comerciale, cât şi casele acestora care acceptă tichetele electronice de masă „Lunch Card de la MAIB” sunt identificate prin prezenta stickerului informativ care poate fi vizualizat aici.