Close
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
M@IB Online
InternetBanking MobileBanking ExtraseElectronice CereriElectronice TransferP2P TransferT2C
​Câştigătorii etapei a doua şi a treia din cadrul campaniei promoţionale „MAIB îţi prelungeşte vacanţa” au fost desemnaţi 14.09.2018

​Câştigătorii etapei a doua şi a treia din cadrul campaniei promoţionale „MAIB îţi prelungeşte vacanţa” au fost desemnaţi

Moldova Agroindbank a desemnat câştigătorii etapei a doua şi a treia din cadrul campaniei promoţionale „MAIB îţi prelungeşte vacanţa”. Astfel, încă 25 de clienţi ai băncii au câştigat certificate - cadou în valoare a câte 1000 MDL fiecare, care pot fi valorificate în magazinele partenerului „Darwin”. Totodată alţi 5 câştigători vor merge în vacanţă, beneficiind de câte un voucher în valoare de 700 EUR şi având posibilitatea de a-şi alege singuri destinaţia.

La extragere au participat în mod automat persoanele fizice care au contractat un credit de consum (credit „Multiopţional”, credit pentru finanţarea cheltuielilor personale, overdraft, card de credit) în perioada 02.07-30.08.2018.

Reamintim că promoţia s-a desfăşurat în perioada 02.07 – 30.08.18, în cadrul căreia 50 clienţi ai băncii au câştigat câte un certificat - cadou în valoare de 1 000 MDL şi 5 city break-uri a câte 700 EUR fiecare. 

Moldova Agroindbank felicită câştigătorii şi le urează mult succes clienţilor la următoarele campanii promoţionale organizate de către bancă.

Mai multe detalii găsiţi în Regulament sau contactaţi serviciul Call Center al MAIB la numărul de telefon (022) 268 999.


Lista câştigătorilor etapelor a doua şi a treia ale promoţiei poate fi accesată aici.