Close
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
M@IB Online
InternetBanking MobileBanking ExtraseElectronice CereriElectronice
Câte un set de biciclete pentru câştigătorii campaniei organizate de MAIB şi Western Union 09.10.2017

Câte un set de biciclete pentru câştigătorii campaniei organizate de MAIB şi Western Union

MAIB şi Western Union au desemnat câştigătorii etapei a doua şi a treia din cadrul campaniei „Transferul care îţi dă şansa să câştigi o bicicletă”, în rezultatul căreia fiecare dintre ei s-a ales cu câte un set de biciclete!

Galcenco Stanislav şi Gnevanov Andrei, clienţii MAIB, au câştigat câte un set de biciclete, fiind selectaţi în cadrul unei extrageri printre utilizatorii  sistemului de transferuri Western Union. Cei doi au mulţumit pentru surpriza de care au avut parte.

Gnevanov Andrei, câştigătorul etapei a II-a: „Am rămas plăcut surprins de acest premiu. Vreau să-i mulţumesc băncii pentru surpriza de care am avut parte. Este plăcut să primeşti astfel de cadouri, ”

Galcenco Stanislav, câştigătorul etapei a III-a: „Am aflat de la fetiţa mea de campania MAIB, unde poţi să câştigi biciclete. Ea  era foarte entuziasmată şi urmărea cu atenţie extragerile. Pe când eu, nici nu m-am gândit că pot să fiu printre câştigători. Cred că mulţumită fetiţei mele am câştigat! Acum vom avea mai multe ocazii să ieşim împreună la plimbare.”
La promoţie au fost înscrişi clienţii băncii, care au efectuat transferuri băneşti prin sistemul Western Union, la filialele Moldova Agroindbank.
Echipa băncii îi felicită pe câştigători cu obţinerea premiilor, îndemnându-i în continuare să se deservească la MAIB, şi să beneficieze de servicii bancare calitative, moderne, care sunt orientate spre satisfacerea necesităţilor clienţilor!

Amintim că promoţia „Transferul care îţi dă şansa să câştigi o bicicletă” s-a desfăşurat în perioada 1 mai - 31 august 2017. Pentru a participa la campanie a fost necesar ca clienţii MAIB  să aprecieze cu „Like” pagina de Facebook a Western Union şi să completeze formularul aplicaţiei cu datele solicitate, accesând aplicaţia disponibilă pe pagina de Facebook a Western Union sau www.moneytransfer.md.