Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
Cei mai buni studenţi au şansa să efectueze stagiul şi să se angajeze la MAIB 26.11.2019

Cei mai buni studenţi au şansa să efectueze stagiul şi să se angajeze la MAIB

Program flexibil, posibilitatea de a munci doar câteva ore în zi, remunerare pentru întreaga  perioadă de stagiere, card bancar emis şi deservit gratuit, activităţi de mentorat – sunt doar câteva dintre beneficiile pe care Moldova Agroindbank le oferă studenţilor din ultimul an de studii care aleg să-şi dezvolte competenţele profesionale în cadrul internship-urilor la MAIB sau chiar să-şi înceapă cariera în banking.   

În perioada 26 - 27 noiembrie se desfăşoară Târgul stagiilor de muncă în cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova, iar echipa MAIB este şi de această dată alături de studenţi, prezentând oferta de stagiere în bancă, funcţiile vacante şi beneficiile de angajare la MAIB.

„An de an în cadrul Moldova Agroindbank îşi desfăşoară stagiile de practică aproximativ 100 de studenţi, iar majoritatea aleg să nu mai plece din echipa MAIB, angajându-se iniţial part-time, iar după absolvire – cu program complet de lucru. Ne bucurăm că tinerii aleg oportunităţile din sectorul bancar. La MAIB le oferim perspective de creştere profesională, motivare competitivă şi un climat prietenos”, a declarat Lilia Şutchevici, Director adjunct al Departamentul Resurse Umane şi Organizare al băncii. 

Profesioniştii la profesionişti se trag. Vino şi tu în echipa Moldova Agroindbank! 

Funcţiile vacante pot fi accesate pe pagina web https://www.maib.md/ro/cariere/, iar mai multe detalii despre oportunităţile de stagiere şi angajare pot fi aflate apelând 022 303 610 şi 022 303 209.