Close
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Tarife şi condiţii generale
Tarife şi condiţii generale
Servicii electronice
Internet-Banking SMS-notificări
M@IB Online Info COVID-19
Internet Banking MAIBank Mobile Extrase Electronice Transfer P2P Transfer T2C
Credite atractive de la Moldova Agroindbank pentru producătorii agricoli 15.01.2021

Credite atractive de la Moldova Agroindbank pentru producătorii agricoli

Moldova Agroindbank relansează oferta specială de creditare pentru producătorii agricoli – Primăvara 2021. Tradiţionala campanie are drept scop susţinerea gospodarilor, astfel încât lucrările de primăvară să fie organizate la cel mai înalt nivel prin aprovizionarea cu tot ceea ce este necesar.


1 500 000 lei fără gaj 

Moldova Agroindbank este aproape de agricultori şi oferă până la 1 500 000 lei fără gaj, pe un termen de până la 12 luni, cu o perioadă de graţie de până la 8 luni.  Mai mult, examinarea dosarului este gratuită şi comisionul pentru rambursarea anticipată a creditelor - 0%. Procedura de perfectare a creditului este rapidă, cu pachet minim de documente. 

Acum şi mai avantajos cu dobânda 6.75%

Creditele vor fi oferite la o rată a dobânzii în mărime de doar 6.75% pentru completarea capitalului circulant folosit la lucrările agricole de primăvară (combustibili şi lubrifianţi, piese de schimb şi servicii de reparaţie a utilajelor, seminţe şi îngrăşăminte etc).

Campania este destinată exclusiv producătorilor agricoli şi se va desfăşura până la 31 mai a.c.

Solicită oferta de la Moldova Agroindbank şi completează stocul cu cele necesare pentru a avea o roadă bogată. Nu în zadar se spune că o zi de primăvară hrăneşte un an. 

Planifică lucrările de primăvară, noi le finanţăm!

Moldova Agroindbank este lider în domeniul creditării sectorului agricol cu o cotă de piaţă de peste 35%, contribuind la dezvoltarea sectorului şi la creşterea economiei naţionale.