Close
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
M@IB Online
InternetBanking MAIBankMobile ExtraseElectronice CereriElectronice TransferP2P TransferT2C
Deschişi să finanţăm! Mândri să te susţinem! Dezvoltă-ţi afacerea cu MAIB 25.04.2019

Deschişi să finanţăm! Mândri să te susţinem! Dezvoltă-ţi afacerea cu MAIB

Dacă ai o afacere, la Moldova Agroindbank îţi oferim finanţare şi te ajutăm să-ţi dezvolţi businessul, aşa cum îţi doreşti. 

Beneficiază acum de instrumentele bancare şi soluţiile creditare dintre cele mai avantajoase, oferite inclusiv cu componentă de grant, în condiţii preferenţiale, dedicate diverselor tipuri de afaceri.  

Gestionezi o companie IMM? Ia un credit la MAIB de la 7,5% anual.         
 
Eşti tânăr antreprenor cu vârsta de 18-35 de ani? În cadrul Facilităţii de Creditare a Tinerilor la MAIB îţi oferim un credit cu doar 4,5% rata dobânzii. Finanţarea poate fi valorificată pentru achiziţionarea de mărfuri şi servicii pentru afacerea agricolă, achiziţionarea echipamentului tehnic, a liniilor de procesare şi prelucrare a materiei prime, pentru depozitare sau alte scopuri aferente domeniilor de activitate eligibile. 

Vrei să-ţi modernizezi echipamentul, să îmbunătăţeşti standardele de calitate şi de mediu, pentru a accede la piaţa de desfacere a UE? Accesează un credit din resursele de finanţare “EU4Business-BERD” care include 10-15% componentă de grant. 

Ai o afacere în agricultură? Până pe 31 mai a.c., ia un credit în condiţii promoţionale la Moldova Agroindbank de până la 1 milion de lei, cu gajul roadei viitoare, pe un termen de până la 15 luni. În plus, exclusiv la MAIB poţi lua un credit pentru achiziţionarea tehnicii, a utilajelor agricole şi industriale produse în Belarus cu rata compensată a dobânzii.

Pentru detalii şi consultanţă despre opţiunile de creditare a afacerii tale, vizitează cea mai apropiată sucursală Moldova Agroindbank sau apelează Call Center la 022 268 999.

Suntem deschişi să te finanţăm, mândri să te susţinem. Dezvoltă-ţi afacerea cu Moldova Agroindbank!