Close
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
M@IB Online
InternetBanking MobileBanking ExtraseElectronice CereriElectronice TransferP2P TransferT2C
MAIB, premiată pentru aportul adus la dezvoltarea Mişcării Olimpice 29.01.2018

MAIB, premiată pentru aportul adus la dezvoltarea Mişcării Olimpice

Comitetul Naţional Olimpic şi Sportiv (CNOS) a organizat joi, 25 ianuarie 2018, Cina Olimpică, un eveniment desfăşurat anual pentru a celebra spiritul şi valorile olimpice.

În cadrul evenimentului festiv BC „Moldova Agroindbank” SA a primit un premiu pentru parteneriatul durabil cu CNOS şi aportul considerabil adus la dezvoltarea Mişcării Olimpice. Premiul a fost înmânat Preşedintelui Comitetului de Conducere al băncii, Serghei Cebotari, care a mulţumit pentru această distincţie, menţionând că este o încununare a activităţii sociale a Moldova Agroindbank.

„MAIB este de mai mulţi ani partenerul Comitetului Naţional Olimpic şi Sportiv, contribuind cu mijloace financiare semnificative la dezvoltarea sportului de performanţă şi a celui de masă, promovând Mişcarea Olimpică. Acest obiectiv important l-am trasat şi în politica de responsabilitate socială a băncii. În context, vreau să mulţumesc Consiliului şi acţionarilor băncii care susţin acest buget considerabil. Totodată, acţionând cu responsabilitate maximă, tindem prin exemplul nostru să atragem şi alte companii în acţiuni de susţinere a acestor tinere talente, care sunt ambasadorii noştri şi ne reprezintă ţara”, a declarat Preşedintele băncii.

Tradiţional, la Cina Olimpică se fac totalurile anului sportiv precedent. Astfel, la categoria ”Speranţe Olimpice” au fost nominalizaţi judocanii Petru Pelivan şi Eugen Matveiciuc, medaliaţi la Festivalul Olimpic al Tineretului European din Gyor, Alexandra Emilianov şi Anastasia Nichita, medaliate la Campionatul Mondial, precum şi Tatiana Salcuţan, medaliată la Campionatul European. Sportivii au primit diplome şi premii băneşti din partea MAIB, fiind înmânate de către Preşedintele băncii, Serghei Cebotari.

Menţionăm că MAIB susţine diverse evenimente organizate de CNOS, cum ar fi Olympic Fest şi finanţează participarea sportivilor moldoveni la Jocurile Olimpice. Totodată, Moldova Agroindbank participă activ la implementarea proiectelor educaţionale, culturale,  economice etc, colaborând în acest sens cu instituţii de stat şi organizaţii private.