Close
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
M@IB Online
InternetBanking MobileBanking ExtraseElectronice CereriElectronice TransferP2P TransferT2C
MAIB şi Unistream au premiat un câştigător al campaniei naţionale 11.05.2018

MAIB şi Unistream au premiat un câştigător al campaniei naţionale

Clientul Moldova Agroindbank, dna Ivanovscaia Galina, a fost desemnată câştigătoare a campaniei promoţionale naţionale organizate de Moldova Agroind­bank în parteneriat cu Unistream. Din cei trei norocoşi, dnei Ivanovscaia i-a surâs norocul, obţinând un premiu foarte util – o planşetă.
 
„Consider că este un premiu binemeritat al familiei mele, pentru cei 40 de ani de căsătorie. Este primul premiu câştigat de familia mea. Cum am reuşit? Îmi place să utilizez serviciul de transfer de bani Unistream şi să mă deservesc la banca mea preferată Moldova Agroindbank,” a menţionat dna Ivanovscaia în cadrul ceremoniei de înmânare a premiului.
 
La campania promoţională de fidelizare a clienţilor au participat persoanele fizice care în perioada 01 septembrie 2017 – 28 februarie 2018 au expediat mai multe transferuri prin intermediul Unistream din orice sucursală şi agenţie  MAIB.
 
Echipa MAIB felicită câştigătoarea şi încurajează clienţii să efectueze transferuri prin sistemul Unistream în orice sucursală şi agenţie.
 
Mai multe detalii privind sistemele de remiteri de bani, care vă ajută să expediaţi şi recepţionaţi în siguranţă mijloace băneşti în MDL, USD, EUR şi RUB, găsiţi aici.  Pentru informaţii suplimentare, apelaţi Call Center: (022) 268 999.