Close
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
M@IB Online
InternetBanking MobileBanking ExtraseElectronice CereriElectronice
MAIB urează vacanţă frumoasă şi însorită copiilor 12.06.2017

MAIB urează vacanţă frumoasă şi însorită copiilor

Vacanţa a început cu multe evenimente culturale şi distractive pentru copii, organizate cu suportul şi cu participarea BC “Moldova Agroindbank” SA.

Veselia a fost în toi pe 1 iunie, în preajma Arcului de Triumf din capitală. Dis-de-dimineaţă, copiii au început a picta “cel mai lung desen”. Evenimentul a fost organizat de către studioul “Artinfinit” cu suportul MAIB. Astfel, zeci de micuţi din capitală, împreună cu părinţii lor, au participat la executarea celui mai lung desen. Copiii au avut parte de mai multe surprize din parte organizatorilor. În program au fost incluse: face painting, concursuri, tombolă cu premii pentru cei mai activi, baloane pentru toţi participanţii şi multe alte cadouri din partea oranizatorilor.

Sergiu Guţu, Directorul studioului “Artinfinit”: „Vreau să-i mulţumesc MAIB pentru suportul acordat. Evenimentul este deja la a 4-a ediţie şi în fiecare an, acesta se bucură de tot mai multă atenţie din partea copiilor. Totodată, mă bucur să văd atâţia micuţi pasionaţi de pictură! Sper, ca după acest spectacol al culorilor, măcar un părinte să-şi înscrie copilul la o şcoală de pictură!”

Şi la Călăraşi, copiii au avut parte de un eveniment dedicat Zilei de 1 iunie. Angajaţii filialei din teritoriu au participat şi ei cu copiii. La sărbătoare, MAIB a oferit copiilor mici cadouri, care au fost pe placul lor.
Cu acest prilej, MAIB urează vacanţă plăcută tuturor copiilor, dorindu-le să aibă o copilărie plină de bucurie, să fie înconjuraţi de căldură şi dragoste din partea celor apropiaţi.

De asemenea, pe 4 iunie, filiala MAIB de la Călăraşi a participat la sărbătoarea oficială de celebrare a 585 de ani de la fondarea oraşului Călăraşi. Astfel, în parteneriat cu Primaria oraşului, MAIB a oferit  locuitorilor oraşului dispoziţie bună în cadrul unui eveniment inedit.