Close
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
M@IB Online
InternetBanking MobileBanking ExtraseElectronice CereriElectronice TransferP2P
Moldova Agroindbank continuă modernizarea reţelei de filiale 08.11.2017

Moldova Agroindbank continuă modernizarea reţelei de filiale

BC „Moldova Agroindbank” SA continuă proiectul amplu de rebranding a reţelei de distribuţie. În acest an au fost renovate şi modernizate Filiala Nr.3 Chişinău, Filiala Ungheni şi Filiala Râşcani.

Întregul proces îşi propune să contureze o bancă modernă, cu servicii de calitate, dotată cu  sisteme informatice de înaltă performanţă. Redesignul unităţilor bancare include amenajarea modernă şi schimbarea mobilierului, ceea ce conferă spaţiilor luminozitate şi confort, dar si modernizarea procesului tehnologic de prestare servicii, pentru diferite categorii de filiale. Filialele renovate sunt dotate cu spaţii dedicate angajaţilor filialei, dar şi cu mai multe comodităţi pentru clienţi, cum ar fi zone de aşteptare, de autoservire, consultanţi dedicaţi, etc.

Renovarea şi modernizarea sucursalelor demonstrează, încă o dată, preocuparea MAIB de a avea mereu în centrul atenţiei clientul şi dorinţele sale, de a pune la dispoziţia clientului un spaţiu accesibil şi prietenos. Astfel, ei sunt întâmpinaţi de o echipă profesionistă, care le oferă o gamă largă de produse şi servicii, care vor satisface nevoile fiecăruia.

Procesul de rebranding al reţelei comerciale, iniţiat în 2015, este în plină desfăşurare. Până la sfârşitul anului este planificată redeschiderea a încă două filiale, care vor fi aduse la nivelul unităţilor bancare europene. În prezent, MAIB are 67 de filiale şi 115 agenţii. O parte din aceste subdiviziuni deja au fost modernizate.