Close
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
M@IB Online
InternetBanking MobileBanking ExtraseElectronice CereriElectronice
Moldova Agroindbank susţine tradiţional Ziua Naţională a Vinului 12.10.2017

Moldova Agroindbank susţine tradiţional Ziua Naţională a Vinului

“Ziua Naţională a Vinului” este cea mai mare sărbătoare a tradiţiilor vinicole, care s-a desfăşurat cu suportul BC “Moldova Agroindbank” S.A. în data de 7-8 octombrie 2017. Prin susţinerea acestui eveniment special, MAIB işi exprimă admiraţia faţă de acei profesionişti care de sute de ani ne duc imaginea recunoscută de ţară vitivinicolă.

Moldova Agroindbank acordă o atenţie deosebită sectorului agroindustrial şi în special ramurei vitivinicole, oferind soluţii financiare vinificatorilor. Prin susţinerea clienţilor săi, MAIB a contribuit la dezvoltarea calitativă a ramurii viticulturii şi susţine în continuare această ramură a industriei naţionale.
În cadrul acestui evenimentă, MAIB a venit cu soluţii inovative atât pentru producătorii vinicoli, cît şi pentru clienţii lor. Moldova Agroindbank oferă producătorilor posibilitatea de echipare cu POS terminale, iar  clienţilor de a achita cumpărăturile cu cardul bancar contactless, care este simplu de utilizat şi presupune un grad sporit de securitate.

Cu această ocazie Vicepreşedintele Comitetului de Conducere al băncii, dl O.Paingu, în cadrul ceremoniei de deschidere oficiale a sărbătorii a felicitat  vinificatorii cu “Ziua Naţională a Vinului“ dorindu-le posibilităţi noi de dezvoltare sub  brandul comun “Wine of Moldova” precum şi realizări marcante în continuare.

Menţionăm, că “Ziua Naţională a Vinului” a fost organizată de Oficiul Naţional al Viei şi Vinului, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului, cu susţinerea partenerului strategic al evenimentului, Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanţat de USAID şi Guvernul Suediei şi al partenerului general Moldova Agroindbank.