Close
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
M@IB Online
InternetBanking MobileBanking ExtraseElectronice CereriElectronice TransferP2P TransferT2C
Ofertele MAIB de creditare – prezentate la expoziţia „Agroteh” şi „Alimentar Expo” din mun. Bălţi 28.02.2019

Ofertele MAIB de creditare – prezentate la expoziţia „Agroteh” şi „Alimentar Expo” din mun. Bălţi

În perioada 27 februarie – 1 martie clienţii Moldova Agroindbank şi locuitorii zonei de nord a ţării sunt aşteptaţi la tradiţionala expoziţie „Agroteh” şi „Alimentar Expo”, desfăşurată în incinta Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri” din mun.Bălţi, str. Vasile Alecsandri, 1. 
 
În sala nr. 2 reprezentanţii băncii oferă consultanţă pe toată durata expoziţiei privind ofertele de creditare a antreprenorilor agricoli şi oportunităţile exclusive de care pot beneficia la MAIB:
 
  • credite pentru finanţarea capitalului circulant; 
  • credite pentru finanţarea proiectelor investiţionale, inclusiv în cadrul Proiectului Agricultura Competitivă (MAC - P); 
  • finanţare în cadrul proiectelor speciale FIDA, RISP, KfW, PAC, Filiera Vinului (resurse de refinantare);  
Amintim că până pe 31 mai a.c., în cadrul campaniei promoţionale, la Moldova Agroindbank pot fi contractate credite de până la 1 milion de lei, cu gajul roadei viitoare, pe un termen de până la 15 luni, în condiţii avantajoase.
 
În plus, devenind client al MAIB în perioada promoţiei, la deschiderea conturilor şi contractarea unui credit pentru afacerea agricolă clienţii beneficiază de: 
  • deschiderea contului curent în MDL – gratuit
  • administrarea lunară a contului curent în MDL – gratuit, pe parcursul primelor 12 luni de deservire.
Totodată, datorită parteneriatelor bilaterale încheiate de MAIB cu vânzători/ dealeri de tehnică agro, banca oferă finanţare pentru procurarea tehnicii agricole în condiţii speciale, contribuţia iniţială constituind minimum 30%, iar gajul – însăşi tehnica achiziţionată în credit.
 
Aveţi nevoie de finanţare pentru proiectele personale sau antreprenoriale? Beneficiaţi de consultanţă privind contractarea avantajoasă a creditelor şi produselor bancare în unităţile Moldova Agroindbank şi/sau pe parcursul expoziţiei.
 
Te credităm uşor. Recoltezi cu spor. Cu MAIB afacerea ta prosperă!