Close
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
Depozite
Clasic Clasic+
Servicii pe piaţa de capital
Piaţa de capital
M@IB Online
InternetBanking MobileBanking ExtraseElectronice CereriElectronice TransferP2P TransferT2C
​Pasionaţii de tenis ai MAIB au jucat pentru o cauză caritabilă 05.03.2019

​Pasionaţii de tenis ai MAIB au jucat pentru o cauză caritabilă

Jocul de ping-pong i-a adunat sâmbătă, 2 martie a.c., pe pasionaţii de tenis ai Moldova Agroindbank la Turneul de Tenis de Masă 2019, pentru a susţine misiunea caritabilă propusă de Hospices of Hope – cea de a ajuta persoanele care suferă de boli incurabile sau condiţii limitatoare de viaţă în regiunile Orhei, Soroca, Ocniţa, Cahul şi Taraclia.   

Valeriu Pîslaru, Ghenadie Beldiga, Boris Balaban şi Marin Bivol au reprezentat echipa Moldova Agroindbank şi au jucat pentru cauza nobilă a evenimentului. Meciurile au fost disputate într-o atmosferă în care competitivitatea a mers mână în mână cu mărinimia, pasiunea pentru jocul de ping pong – cu dorinţa de a promova un mod sănătos de viaţă şi de a inspira practicarea sportului de cât mai multe persoane.

“Pentru echipa Moldova Agroindbank participarea la turneu a fost onorantă, dat fiind scopul turneului – cel de contribuire la o calitate mai înaltă a vieţii pentru persoanele cu maladii grave, care au nevoie de îngrijiri şi susţinere speciale, dar şi prin prisma competitorilor interesanţi, cum ar fi ambasadorul UE în Moldova, reprezentanţi ai ambasadei SUA, ai Suediei şi ai organizaţiilor locale, cu tehnici şi stiluri de joc diferit. Ne bucurăm că am putut demonstra o dată în plus meciuri de tenis frumoase şi că am avut ocazia să ne implicăm civic în susţinerea comunităţii”, a declarat Valeriu Pîslaru, deţinător al locului II în cadrul Turneului de Tenis de Masă.      

Precizăm că Moldova Agroindbank a fost partener al evenimentului, susţinând promovarea jocului de tenis de masă printre amatori şi misiunea Hospices of Hope Moldova. Toate fondurile colectate pe parcursului desfăşurării evenimentului vor fi direcţionate pentru asigurarea serviciilor de îngrijire paliativă oferite celor care suferă de boli incurabile şi condiţii limitatoare din regiunile Republicii Moldova.